Τρίτη, Ιανουαρίου 24, 2017

H Samsung Electronics ανακοινώνει την αιτία των περιστατικών του Galaxy Note 7


Μετά από αρκετούς μήνες εις βάθος ερευνών, η Samsung Electronics ανακοίνωσε σήμερα την αιτία των περιστατικών που αφορούσαν το Note 7 και τα μέτρα πρόληψης για παρόμοια περιστατικά, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που πραγματοποιήθηκε στη Σεούλ της Κορέας. Ο DJ Κοh, Πρόεδρος του Mobile Communications Business, Samsung Electronics, μοιράστηκε τα αναλυτικά αποτελέσματα....
της έρευνας και εξέφρασε την ειλικρινή συγγνώμη και την ευγνωμοσύνη του προς τους πελάτες του Galaxy Note 7, τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας, τους συνεργάτες λιανικής πώλησης, τους διανομείς και τους επιχειρηματικούς εταίρους της εταιρείας για την υπομονή και τη συνεχή υποστήριξή τους.




Ο Koh συνοδευόταν από στελέχη των UL, Exponent και TUV Rheinland, σπουδαίων ανεξάρτητων βιομηχανικών ομίλων, που ολοκλήρωσαν τη δική τους έρευνα σε διάφορες πτυχές των περιστατικών, που συνέβησαν με το Galaxy Note 7.

Οι ομιλητές περιλάμβαναν τους:

Sajeev Jesudas, Πρόεδρος, Consumer Business Unit, UL
Kevin White, Ph.D, Principal Scientist, Exponent
Holger Kunz, Executive Vice President Products, TUV Rheinland AG


Οι ομιλητές συζήτησαν τα πορίσματα των ερευνών σε βάθος και παρουσίασαν τα νέα μέτρα,που έχει λάβει η Samsung για την αντιμετώπιση των περιστατικών.

Με βάση αυτά που η εταιρεία έμαθε από την έρευνα, η Samsung εφάρμοσε ένα ευρύ φάσμα εσωτερικών διαδικασιών ποιότητας και ασφάλειας για την περαιτέρω ενίσχυση της ασφάλειας των προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων πρόσθετων πρωτοκόλλων, όπως μέτρα ασφαλείας πολλαπλών επιπέδων και έλεγχο 8-Σημείων της ασφάλειας της μπαταρίας.



Η Samsung δημιούργησε επίσης μια Συμβουλευτική Ομάδα Μπαταριών από εξωτερικούς συμβούλους, ακαδημαϊκούς και ερευνητές εμπειρογνώμονες για να διασφαλίσει ότι διατηρεί μια σαφή και αντικειμενική άποψη για την ασφάλεια της μπαταρίας και την καινοτομία. Τα μέλη της Συμβουλευτικής Ομάδας Μπαταριών περιλαμβάνουν τους:


Clare Grey, Ph.D., Professor of Chemistry, University of Cambridge
Gerbrand Ceder, Ph.D., Professor of Materials Science and Engineering, UC Berkeley
Yi Cui, Ph.D., Professor of Materials Science and Engineering, Stanford University
Toru Amazutsumi, Ph.D., CEO, Amaz Techno-consultant «Τους τελευταίους μήνες, μαζί με ανεξάρτητους οργανισμούς εμπειρογνωμόνων του κλάδου, πραγματοποιήσαμε διεξοδική έρευνα για να βρούμε τα αίτια των περιστατικών που σημειώθηκαν με το Galaxy Νοte 7»είπε ο Koh. «Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, έχουμε δεσμευτεί να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας μέσω της καινοτομίας που επαναπροσδιορίζει τι είναι δυνατόν στον τομέα της ασφάλειας, και ως πύλη για απεριόριστες δυνατότητες και απίστευτες νέες εμπειρίες».



Ακολουθεί η επίσημη δήλωση της εταιρείας:

«Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, η Samsung έχει επενδύσει όλες τις προσπάθειές της και σημαντικούς πόρους για την εύρεση της αιτίας των περιστατικών σχετικών με το Galaxy Note 7. Διερευνήσαμε κάθε πτυχή του Galaxy Note 7, συμπεριλαμβανομένου του hardware και λογισμικού και των σχετικών διαδικασιών, όπως η συναρμολόγηση, η ποιότητα δοκιμών αξιοπιστίας και τα logistics. Μέσα από μια εγκατάσταση δοκιμών μεγάλης κλίμακας, όπου περίπου 700 ερευνητές και μηχανικοί της Samsung αναπαρήγαγαν τα περιστατικά, μέσω δοκιμών σε πάνω από 200.000 πλήρως συναρμολογημένες συσκευές και πάνω από 30.000 μπαταρίες, η Samsung κατέληξε τελικά στην αιτία των ζητημάτων.

Εκτός από τη δική μας έρευνα για τα περιστατικά αυτά, προσλάβαμε επίσης ανεξάρτητους οργανισμούς εμπειρογνωμόνων του κλάδου, συμπεριλαμβανομένης της UL, της Exponent και της TUV Rheinland, για να παρέχουν αντικειμενική και αμερόληπτη ανάλυση. Η έρευνα μας, καθώς και οι έρευνες που ολοκληρώθηκαν από τους τρεις ανεξάρτητους οργανισμούς του κλάδου, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι μπαταρίες ήταν η αιτία σχετικά με τα περιστατικά του Note 7. Παρόλα αυτά, εμείς θέσαμε τον στόχο για τις προδιαγραφές της μπαταρίας του καινοτόμου Note 7 και εμείς αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την αποτυχία μας να εντοπίσουμε και να ελέγξουμε τα θέματα που προέκυπταν από τον σχεδιασμό της μπαταρίας και από τη διαδικασία κατασκευής πριν από την κυκλοφορία του Note 7.

Έχουμε λάβει πολλά διορθωτικά μέτρα για να εξασφαλίσουμε ότι αυτό δεν θα ξανασυμβεί ποτέ, συμπεριλαμβανομένης της υλοποίησης ενός πρωτοκόλλου πολύ-επίπεδων μέτρων ασφαλείας στο στάδιο του σχεδιασμού του προϊόντος, καθώς και ενός ελέγχου 8σημείων για την ασφάλεια της μπαταρίας.

Ανυπομονούμε να προχωρήσουμε μπροστά, ανανεώνοντας τη δέσμευσή μας σχετικά με την ασφάλεια. Τα διδάγματα των τελευταίων μηνών αντικατοπτρίζονται πλέον σε βάθος στις διαδικασίες μας και στην κουλτούρα μας.

Περισσότερο από ποτέ, δεσμευόμαστε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας μέσα από την καινοτομία που προσδιορίζει ό,τι είναι εφικτό στην ασφάλεια και που λειτουργεί ως ένας δίαυλος για απεριόριστες δυνατότητες και απίστευτες, νέες εμπειρίες. »










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου