Κυριακή, Ιανουαρίου 01, 2017

Δεν υπάρχουν Έλληνες ανάμεσα στους νεκρούς του κλαμπ Reina στην Τουρκία. Καταδίκη από Παυλόπουλο και ΥΠΕΞ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΕ
Παυλόπουλος: Συμπαράσταση στην Τουρκία, αποτροπιασμός για την βάρβαρη τρομοκρατική ενέργεια

Σύμφωνα με πληροφορίες των αρχών, μεταξύ των 21 εκ των 39... νεκρών που ταυτοποιήθηκαν δεν υπάρχουν έλληνες υπήκοοι ούτε ομογενείς.

Η ταυτοποίηση όμως των θυμάτων δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.



Αναμένεται η επίσημη ενημέρωση και για την ταυτότητα όλων των τραυματιών που νοσηλεύονται σε διάφορα νοσοκομεία της πόλης.

Κλιμάκια του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος βρίσκονται ήδη στα νοσοκομεία για να βεβαιωθούν ότι μεταξύ των τραυματιών δεν υπάρχουν Έλληνες.


Η ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Παυλόπουλος: Συμπαράσταση στην Τουρκία, αποτροπιασμός για την βάρβαρη τρομοκρατική ενέργεια

Τον αποτροπιασμό του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος για την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη.

Ύστερα από εντολή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Γενικός Γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας Πρέσβης Γεώργιος Γεννηματάς διεβίβασε προς τον εδώ Πρέσβη της Τουρκίας Γιασάρ Τσεβίκ, τον αποτροπιασμό του Έλληνα Προέδρου για την βάρβαρη τρομοκρατική ενέργεια. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε επίσης την αμέριστη συμπαράσταση του Ελληνικού προς τον Τουρκικό Λαό, τα θερμά συλλυπητήριά του προς τις οικογένειες των θυμάτων και τις ειλικρινείς ευχές του προς τους τραυματίες για ταχεία ανάρρωση.

To YΠΕΞ καταδικάζει την πολύνεκρη επίθεση στην Κωνσταντινούπολη



Την απερίφραστη καταδίκη του για τη «βάρβαρη πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση» που σημειώθηκε σε νυκτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης, εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών.

Με ανακοίνωσή του, εκφράζει επίσης την αμέριστη συμπαράστασή μας στον τουρκικό λαό και απευθύνει ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, καθώς και ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής επίσημο απολογισμό, η επίθεση που πραγματοποιήθηκε σε νυκτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης στη διάρκεια των εορτασμών για το νέο έτος στοίχισε τη ζωή σε 39 ανθρώπους.



Πηγή: Δεν υπάρχουν Έλληνες ανάμεσα στους νεκρούς του κλαμπ Reina στην Τουρκία | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/310434/den-yparhoyn-ellines-anamesa-stoys-nekroys-toy-klamp-reina-stin-toyrkia#ixzz4UV9dNNfq

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου