Παρασκευή, Φεβρουαρίου 17, 2017

Βίντεο σοκ: Σκότωσαν 2χρονο αγοράκι και πυροβόλησαν τη θεία του «ζωντανά» στο FacebookΈνα 2χρονο αγοράκι έχασε τη ζωή του όταν πυροβολήθηκε στο κεφάλι το απόγευμα της Τρίτης
(14/02) στο Σικάγο Το αγοράκι και η έγκυος θεία του πυροβολήθηκαν εν ψυχρώ σε γειτονιά του Σικάγο, ενώ η γυναίκα βρισκόταν «ζωντανά» ....σε σύνδεση στο Facebook και ανέβαζε βίντεο με τις κινήσεις της.

Ο 2χρονος Lavontay White, η 20χρονη έγκυος θεία του Breunna Devonte και ο σύντροφός της, πήγαιναν βόλτα με το αυτοκίνητο, έχοντας ανοικτό το βίντεο στο Facebook. Την επόμενη στιγμή, ένοπλος σταμάτησε την πορεία του αυτοκινήτου, κατέβασε τα τρία άτομα από το αυτοκίνητο και πυροβόλησε εξ επαφής το παιδί και την έγκυο γυναίκα.

Από τη συμπλοκή έχει τραυματιστεί από σφαίρα στο στομάχι και η Devonte η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε τοπικό νοσοκομείο.

Οι Αρχές ανέφεραν πως οι έρευνες βρίσκονται κοντά στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών ενώ επιβεβαίωσε πως η συγκεκριμένη ενέργεια είναι πιθανότατα ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε εγκληματικές ομάδες της περιοχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου