Πέμπτη, Φεβρουαρίου 16, 2017

Αδερφές Μίντλετον: Η «Bild» συγκρίνει τα οπίσθιά τους!





Η γερμανική εφημερίδα συγκρίνει τους γλουτούς των δύο κοριτσιών, ενώ το γαλλικό Closer γράφει για τα γκρίζα μαλλιά της Κέιτ. Σε διαγωνισμό οπισθίων επιδίδονται οι αδερφές Μίντλετον με τον γερμανικό Τύπο να ασχολείται με τους γλουτούς... της δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ, και της αδερφής της, Πίπα.

Κι ενώ η γερμανική εφημερίδα «Bild» συγκρίνει τους γλουτούς της συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ με αυτούς της αδερφής της, ο γαλλικός Τύπος επισημαίνει πως η Κέιτ Μίντλετον έχει πολλά γκρίζα μαλλιά.

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Κέιτ εθεάθη με άβαφα μαλλιά και τις γκρίζες τρίχες να αποτυπώνονται στο φακό, όπως αναφέρει το γαλλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό «Closer». «Το γκρίζο είναι το νέο ξανθό», σχολιάζει το επίμαχο δημοσίευμα προσθέτοντας πως οι γκρίζες τρίχες στο κεφάλι της Κέιτ επέστρεψαν δριμύτερες.



Η Κέιτ μπορεί να έχει γκριζάρει, ωστόσο, διατηρεί τη σιλουέτα της σε άψογη κατάσταση. Φορώντας στενό παντελόνι, η δούκισσα του Κέιμπριτζ αποδεικνύει περίτρανα, ότι παρά τις δύο γέννες, η οπίσθια πλευρά της δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αυτή της αδερφής της, Πίπα.

Υπενθυμίζεται ότι, η αδερφή της βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής των ΜΜΕ για τους γλουτούς της όταν έγινε παράνυμφος στο γάμο της Κέιτ και του πρίγκιπα Ουίλιαμ με το λευκό μακρύ φόρεμα να διαγράφει την καλλίγραμμη σιλουέτα της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου