Δευτέρα, Φεβρουαρίου 20, 2017

Πολάκης σε Γεωργιάδη: Αν έχεις τα κότσια, έλα να τα πούμε φάτσα – κάρτα





Ένα ακόμα επεισόδιο στην κόντρα των δύο πολιτικών

Νέο επεισόδιο στη μεταξύ τους κόντρα, εξελίχθηκε ανάμεσα σε Παύλο Πολάκη και Άδωνη Γεωργιάδη, με τους δύο να επιδίδονται σε μία ακόμα ανταλλαγή απειλών με αφορμή ...τις κατηγορίες του αναπληρωτή υπουργού Υγείας για τα ραβασάκια του πρώην υπουργού στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Φάτσα κάρτα» ήταν η έκφραση που χρησιμοποίησε ο Παύλος Πολάκης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί αρνείται την άρση της ασυλίας του, που ζητά ο κύριος Γεωργιάδης εξαιτίας των δηλώσεών του αναφορικά με διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Εκεί που μας χρωστούσαν δεν θα μας πάρουν και το βόδι», είναι η «απάντηση» του Παύλου Πολάκη, ο οποίος συνέχεια μάλιστα ζήτησε από τον Άδωνη Γεωργιάδη «αν έχει τα κότσια», όπως είπε χαρακτηριστικά, «να μαζέψει 30 υπογραφές βουλευτών για να αρθεί η υπουργική μου, να πάω με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών και να τα πούμε φάτσα κάρτα από το βήμα της βουλής αυτά που είπα εκεί μέσα, στην επιτροπή δεοντολογίας ζητώντας σαφώς και αποδεικνύοντας το γιατί δεν πρέπει να αρθεί η ασυλία μου».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης λίγη ώρα αργότερα ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως θα καταθέσει επίκαιρη ερώτηση σχετικά με το θέμα στην Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου