Πέμπτη, Φεβρουαρίου 23, 2017

Κεντρικός ομιλητής ο Βενιζέλος σε εκδήλωση της Ένωσης δικαστών του ΣτΕ!!


ΑΔΕΙΑΣΕ Η ΜΙΣΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!

Σε φιάσκο μετατράπηκε την εκδήλωση της ένωσης δικαστών του Συμβουλίου της Επικρατείας με θέμα το ευρωπαϊκό δίκαιο κλπ, Όταν τον λόγο έλαβε ο κύριος Ευάγγελος Βενιζέλος! Ο οποίος φυσικά δεν έλεγε να κατέβει από το βήμα.... μετατρέποντας τον εαυτό του σε κεντρικό ομιλητή!
Τι είπε λοιπον ο μαιτρ της πολιτικής φαυλότητας για να υπερασπιστεί…το επαίσχυντο PSI που ολοκλήρωσε την καταστροφή της Ελλάδας;
«Οι ομολογιούχοι είναι επενδυτές» !!
Φυσικά κύριε Βενιζέλε και είναι επενδυτές. Όταν μιλάμε για τις ξένες τράπεζες οι οποίες εις γνώση τους και με πλήρη συνείδηση της επικινδυνότητας, επένδυσαν σε ελληνικά ομόλογα.
Δεν μπορούν όμως να θεωρηθούν επενδυτές ούτε οι μικροομολογιούχοι που αγόρασαν τα ομόλογα ως εναλλακτική στην τραπεζική πίστη, δηλαδή αυτή της τραπεζικής κατάθεσης – αποταμίευσης με πρόταση μάλιστα των τραπεζών.
Δεν μπορεί να θεωρηθούν επενδυτές ούτε φυσικά τα ασφαλιστικά ταμεία τα οποία καταστράφηκαν αγοράζοντας τοξικά ομόλογα από τις ξένες τράπεζες — αλήθεια ποιοι πήραν τις προμήθειες για την αγορά αυτή των ομολόγων; – με κυβερνητικές εντολές. Εκτός εάν επωμιστούν την ζημιά και για τους δύο αντίστοιχα οι τραπεζίτες και οι πολιτικοί που έδωσαν τις εντολές. Επειδή κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, αφήστε τις φιλοσοφίες κύριε Βενιζέλε.

Posted by olympiada 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου