Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2017

Όλο το παρασκήνιο της συνάντησης του Ιβάν Σαββίδη με τον Γιώργο Μπόμπολα




Ένας από τους ισχυρότερους Έλληνες επιχειρηματίες και από τους τελευταίους μεγάλους των μίντια ο Γιώργος Μπόμπολας… αποσύρθηκε πριν δύο χρόνια από την ενεργό επιχειρηματική δράση… έχοντας αναλάβει πλέον ο γιος του Φώτης τον εκδοτικό βραχίονα του ομίλου και ο γιος του Λεωνίδας τον κατασκευαστικό κλάδο.

Ωστόσο η πολύχρονη δραστηριότητά του – κοντά έξι δεκαετίες, έχει μετατραπεί πλέον σε δεύτερη φύση… όταν μάλιστα ο άνθρωπος αυτός παραμένει υγιής πνευματικά και σωματικά… δύσκολα αποσύρεται ή ακόμη κι αν αποσυρθεί, συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Κάπως έτσι λοιπόν, ο πατριάρχης της οικογένειας βλέποντας τη συχνότητα με την οποία ο γιός του Φώτης συναντάται με τον ομογενή επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη… αποφάσισε να τον γνωρίσει προσωπικά!

Η συνάντηση του Γιώργου Μπόμπολα και του Ιβάν Σαββίδη πραγματοποιήθηκε πριν δύο ημέρες στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου και αμέσως η είδηση κυκλοφόρησε παντού στο Διαδίκτυο… Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που προέρχονται και από τις δύο πλευρές, η είδηση δεν διαψεύδεται… ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η συνάντηση των δυο ανδρών ήταν, «Συνάντηση γνωριμίας και η συζήτηση μεταξύ τους είχε προσωπικό χαρακτήρα».

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου