Παρασκευή, Φεβρουαρίου 17, 2017

Συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου για τον θάνατο του Βαγγέλη Μπασιάκου




Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τη σύζυγο του πρώην Υπουργού και Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελου Μπασιάκου ....και της εξέφρασε την οδύνη του για τον θάνατό του καθώς και τα θερμά του συλλυπητήρια.

Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Ευάγγελου Μπασιάκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, λίγο μετά την είδηση του θανάτου του πρώην υπουργού και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, σε ηλικία μόλις 63 χρονών.

«Πληροφορήθηκα με θλίψη τον άδικο χαμό του Ευάγγελου Μπασιάκου. Θερμά συλλυπητήρια στη οικογένεια του και στην παράταξη που υπηρέτησε επί δεκαετίες», ανέφερε ο πρωθυπουργός.


Πρόεδρος της Βουλής

«Είναι βαθύτατη η θλίψη για την αδόκητη απώλεια του εξαίρετου συναδέλφου, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργού, Βαγγέλη Μπασιάκου, ο οποίος έφυγε ξαφνικά και πρόωρα από τη ζωή», αναφέρει ο πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης, για την απώλεια του Ευάγγελου Μπασιάκου.

«Εκλεγόμενος συνεχώς, από το 1989, κόσμησε τα κοινοβουλευτικά έδρανα με το ήθος του, τον μετριοπαθή λόγο του, την πολιτική και επιστημονική συγκρότησή του. Εκ μέρους της Βουλής και προσωπικώς, εκφράζω θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τους φίλους και τους συνεργάτες του», σημειώνει ο κ. Βούτσης.

Κώστας Καραμανλής

Την οδύνη του για την απώλεια του πρώην υπουργού και βουλευτή της ΝΔ, Βαγγέλη Μπασιάκου, εξέφρασε, με δήλωσή του και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

«Με βαθύτατη οδύνη αποχαιρετώ τον στενό μου φίλο και συνεργάτη, Βαγγέλη Μπασιάκο. Υπήρξε ανιδιοτελής υπηρέτης του δημοσίου συμφέροντος. Αφιέρωσε τη ζωή του στη στήριξη της ελληνικής περιφέρειας και των ανθρώπων της. Στην οικογένειά του, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια», κ. Καραμανλής.

ΣΥΡΙΖΑ

«Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την ξαφνική απώλεια του Βουλευτή της ΝΔ και πρώην Υπουργού, Ε. Μπασιάκου.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, στην οικογένειά του και τους οικείους του».

ΚΚΕ

«Για τον αιφνίδιο θάνατο του βουλευτή και πρώην υπουργού της ΝΔ, Ευάγγελου Μπασιάκου, το ΚΚΕ εκφράζει στην οικογένειά του θερμά συλλυπητήρια», αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.

Το Ποτάμι

«Για τον πρόωρο χαμό του Ευάγγελου Μπασιάκου ο οποίος πολιτεύτηκε με εντιμότητα και αξιοπρέπεια στο δημόσιο βίο, το Ποτάμι εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του».

Ανεξάρτητοι Έλληνες

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε τον συγκλονισμό μας και τη βαθύτατη θλίψη μας για την ξαφνική απώλεια του βουλευτή Βοιωτίας της Ν.Δ. Ευάγγελου Μπασιάκου. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του», αναφέρεται στην ανακοίνωση των ΑΝΕΛ.

Ένωση Κεντρώων – Βασίλης Λεβέντης

«Εκφράζω την βαθιά μου θλίψη για τον άδικο χαμό του Ευάγγελου Μπασιάκου. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και την παράταξη της ΝΔ την οποία και υπηρέτησε για πολλά χρόνια».

Γιώργος Πατούλης

Συλλυπητήρια δήλωση έκανε και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.

«Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ευάγγελου Μπασιάκου, ενός πολιτικού που διακρίθηκε για την συνέπεια, το ήθος και την ευπρέπειά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου