Τρίτη, Φεβρουαρίου 21, 2017

Διορίστηκαν σύμβουλοι οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΣΥ



Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του υφυπουργού Εργασίας Τάσου Πετρόπουλου να διορίσει στη Συμβουλευτική Επιτροπή του ΕΦΚΑ για τα ΜΜΕ τα κορυφαία συνδικαλιστικά....
στελέχη της ΠΟΕΣΥ που συμμετείχαν όλο το προηγούμενο διάστημα στις διαπραγματεύσεις με το υπουργείο Εργασίας για την τύχη του ΕΤΑΠ – ΜΜΕ. Μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ δήλωσαν ότι δεν γνώριζαν τίποτε για τον διορισμό των στελεχών της ΠΟΕΣΥ!

Με την απόφαση του Τ. Πετρόπουλου, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, διορίζονται στη Συμβουλευτική Επιτροπή Δημοσιογράφων και Εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του ΕΦΚΑ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια οι: Γιώργος Σαββίδης, γενικός γραμματέας της ΠΟΕΣΥ, στη θέση του προέδρου, με αντιπρόεδρο τον Δημήτρη Κουμπιά, πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ, Μάρκος Γκανάς, πρόεδρος της ΕΠΗΕΑ, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Δημήτρη Πίππα, μέλος του ΔΣ της ΕΠΗΕΑ. Ως εκπρόσωπος των ασφαλισμένων διορίστηκε ο Άγγελος Θεοφανίδης, με αναπληρωτή τον Χαράλαμπο Θεοδωρόπουλο, ενώ ως εκπρόσωπος των εργοδοτών ο Μανώλης Δραϊνάκης, με αναπληρωτή τον Βαγγέλη Αθανασίου. Εκπρόσωπος του υπουργείου Εργασίας διορίστηκε η Χριστίνα Γκιουλέκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου