Παρασκευή, Φεβρουαρίου 24, 2017

Ο Φ. Κουβέλης διαψεύδει ότι ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ ενώ...




...ήταν ακόμη πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

Σε παρανόηση, σε παραδρομή ή προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, σε βάρος του πρώην...
προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη, οφείλεται αυτό που επιχειρούν κάποιοι να διαμορφώσουν, παραποιώντας δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό αναφέροντας ότι δήθεν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Πιο συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του γραφείου του Φώτη Κουβέλη, διευκρινίζεται ότι δήλωσε: «Ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 και «όχι» στο δημοψήφισμα. Δήλωσε ακόμη ότι και πάλι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο».

Στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο του 2015 ο Φώτης Κουβέλης ήταν επικεφαλής της Δημοκρατικής Αριστεράς η οποία μετείχε με δικό της ψηφοδέλτιο σε ολόκληρη την Ελλάδα και έδωσε τη μάχη με όλες της τις δυνάμεις.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα, όπως αναμετέδωσε η Καθημερινή,ο Φώτης Κουβέλης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Action, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε «με ποιο κόμμα από αυτό που έχουμε μπροστά μας θα μπορούσε να είναι υποψήφιος», φέρεται να απάντησε: «Το μόνο που θα σας πω είναι ότι στις προηγούμενες και στις προ προηγούμενες ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Στο δημοψήφισμα ψήφισα όχι. Και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ»...

Τι προηγήθηκε

«Στις προηγούμενες εκλογές αλλά και στις προ - προηγούμενες ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Ψήφισα “όχι” στο δημοψήφισμα και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ». Αυτό δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ACTION 104,6.

Ο κ. Κουβέλης αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεννόησης ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση, ωστόσο δεν εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι κάνει τέτοιο μπορεί να συμβεί. «Η συνεννόηση θα ήταν κρίσιμη, δεν την βλέπω να προκύπτει. Η στάση των δυνάμεων της αντιπολίτευσης θα έπρεπε να είναι άλλη, είχαν και έχουν την υποχρέωση να πουν με σαφήνεια τι ακριβώς επιλέγουν. Το ζήτημα του χρέους και της πολιτικής κρίσης είναι ένα ζήτημα που αφορά όλους, και την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση. Δεν ακούω σε καμία περίπτωση μια συγκεκριμένη θέση», τόνισε.

Σε ερώτηση για το εάν βρίσκεται σε επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο Φώτης Κουβέλης ανέφερε: «Βεβαίως και μιλάω μαζί του, ωστόσο πολιτικά και σε βάθος έχουμε να μιλήσουμε περισσότερους από δύο μήνες»...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου