Παρασκευή, Φεβρουαρίου 17, 2017

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Βασίλης Τσάγκλος




Σε ηλικία 77 ετών
Η είδηση του θανάτου σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Βασίλης Τσάγκλος σε ηλικία 77 ετών. Ο ηθοποιός άφησε.... την τελευταία του πνοή, χθες, Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου.

Στην μακρόχρονη πορεία του συμμετείχε σε σημαντικές θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες. Οι νεότεροι τον θυμούνται από την τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση στην τηλεοπτική σειρά «Στο παρά πέντε».

Γεννήθηκε στην Πύλο της Μεσσηνίας στις 20 Ιουνίου 1939. Μετά από προτροπή του αξέχαστου ηθοποιού και σκηνοθέτη ξεκίνησε τις δραστηριότητες του, το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα, το 1989.


Ο Βασίλης Τσάγκλος δημιούργησε τον πρώτο πυρήνα του ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ., δίδαξε, σκηνοθέτησε και έβαλε το θεμέλιο λίθο για την σύσταση του ως νομικό πρόσωπο και μέχρι την τελευταία στιγμή υπήρξε συμπαραστάτης σε κάθε θεατρική απόπειρα της ομάδας.


Η είδηση του θανάτου σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Η Καίτη Φίνου ήταν η πρώτη που αποχαιρέτησε τον ηθοποιό, μέσα από τη σελίδα της στο Facebook, γνωστοποιώντας την δυσάρεστη είδηση:






«Καλό ταξίδι Βασιλάκη μου», έγραψε ο ηθοποιός Νίκος Νικολάου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου