Τετάρτη, Φεβρουαρίου 15, 2017

Πες μας τι πίνεις και δε μας δίνεις!!




Επιμένει στην άποψή του σχετικά με το (μη) κλείσιμο της αξιολόγησης ο τυχοδιώκτης που έφερε στη ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς. Ο διορισμένος αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας... Άδωνις Γεωργιάδης ως προϊόν συναλλαγής του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σε νέες δηλώσεις του, σημειώνει ότι η χώρα πρέπει να πάει σε εκλογές και ότι η αξιολόγηση «είναι πολύ καλύτερο να κλείσει από την επόμενη κυβέρνηση, παρά από την παρούσα».

Ακόμη το πολιτικό νούμερο τόνισε: «Το καλό για τη χώρα είναι να γίνουν εκλογές. Καλό για τη χώρα είναι σήμερα το βράδυ να κάνει διάγγελμα ο κ. Τσίπρας να πει «παραιτούμαι» και να πάμε για εκλογές. Πιστεύω η αξιολόγηση είναι πολύ καλύτερο να κλείσει από την επόμενη κυβέρνηση παρά από την παρούσα, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι μια καινούρια κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, και ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση και αξιοπιστία θα διεκδικήσει και θα πάρει καλύτερη συμφωνία από τους εταίρους».

Βρε καλό μου Άδωνι, σταμάτα να συναγωνίζεσαι στην υποταγή. Έλεος !!! Έλληνες είμαστε, εμείς!

Και μετά και εκλογές να γίνουν αύριο, μέχρι να πάρει μπροστά η νέα Νέα Δημοκρατία της Ξαφά του Σκυλακάκη και της Διαμαντοπούλου και να ξεκινήσει να υπογράφει τα όλα νέα μέτρα, θα περάσουν 2-3 μήνες. Και λεφτάκια η Ελλάδα που θα βρει μέχρι τότε;; Έτσι που τα έκανες εσύ και η παρέα σου; Θυμάσαι τι αγώνα είχες κάνει το 2009 για να πέσει ο Καραμανλής και να έρθει το Μνημόνιο; Το θυμάσαι;

Άσε να τα υπογράψει, τα τωρινά ο ΣΥΡΙΖΑ, τι βιάζεσαι; Δεν σου φτάνει, τόσα που έχεις κάνει κι έχεις υπογράψει;

Τι δεν καταλαβαίνεις;
Πες μας τι πίνεις και δε μας δίνεις!!

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου