Πέμπτη, Φεβρουαρίου 16, 2017

Μπλέξαν τις... γραμμές τους...





Την ώρα που η Νέα Δημοκρατία επικρίνει σφόδρα την κυβέρνηση επειδή καθυστερεί να κλείσει τη δεύτερη αξιολόγηση, ο αντιπρόεδρος του κόμματος παραδέχεται ότι...
δεν θέλει να κλείσει η αξιολόγηση επειδή θέλει να φύγει άμεσα ο Τσίπρας. Την άποψη του αντιπροέδρου της ΝΔ δε δείχνει να συμμερίζεται ο «γαλάζιος» κυβερνητικός εκπρόσωπος, Κώστας Τζαβάρας, δηλώνοντας πως «κανένας δεν δικαιούται να έχει άλλη γνώμη από το να ολοκληρωθούν με επιτυχία οι διαπραγματεύσεις για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης»!

Τα δύο κορυφαία στελέχη της Πειραιώς, όπως είναι φανερό, αδυνατούν να συντονιστούν σχετικά με το θέμα του κλεισίματος της β' αξιολόγησης, που παρεμπίπτοντος... κινείται με ρυθμό χελώνας.

«Θέλετε να συμφωνήσει ο Τσίπρας τώρα με την τρόικα και τους δανειστές ή δεν θέλετε;» ρωτήθηκε πρόσφατα ο Άδωνις Γεωργιάδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη, απαντώντας:

«Όχι, θέλω να φύγει ο Τσίπρας. Να μη συμφωνήσει και να κάνει εκλογές».

Κόντρα στη «γραμμή Γεωργιάδη», ο Κώστας Τζαβάρας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», απάντησε σε ερώτηση για την άποψη στελεχών της Ν.Δ. να μην κλείσει τώρα η δεύτερη αξιολόγηση, λέγοντας:

«Κανένας δεν δικαιούται να έχει άλλη γνώμη από το να ολοκληρωθούν με επιτυχία οι διαπραγματεύσεις για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης» και πρόσθεσε «η κυβέρνηση, άλλωστε, είναι κυβέρνηση της Ελλάδας. Την έχει εκλέξει ο ελληνικός λαός. Η Νέα Δημοκρατία, βεβαίως, ως αντιπολίτευση, αυτή την κυβέρνηση επανειλημμένως την έχει καταγγείλει για ανεπάρκεια και ανικανότητα. Αλλά, μέχρι αυτή η κυβέρνηση να τερματίσει τον βίο της εξακολουθεί να είναι κυβέρνηση της Ελλάδας».

efsyn.gr

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου