Κυριακή, Φεβρουαρίου 26, 2017

Τους μετανάστες επισκέφθηκε ο Παύλος Πολάκης στην Παλιά Ηλεκτρική (εικόνες)





Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης επέλεξε μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες να επισκεφτεί χθες την παλιά Ηλεκτρική στα Χανιά, για να διαπιστώσει ...
τις συνθήκες φύλαξης και να συνομιλήσει με τους μετανάστες που οδηγήθηκαν εκεί μετά την αποβίβαση τους από δουλεμπορικό πλοιάριο στο Ακρωτήρι.



Ο κ. Πολάκης που συνοδευόταν από την Υποδιοικήτρια της 7ης Υ.Π.Ε. κα. Γιακουμάκη, τον Διοικητή και Υποδιοικητή του Νοσοκομείου κ.κ. Βουλγαρίδη και Ζουρίδη συνομίλησε με τους πρόσφυγες και ενδιαφέρθηκε να μάθει για τα προβλήματα τους.



Οι πρόσφυγες παραπονέθηκαν πως δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με τις οικογένειες τους γιατί τους έχουν κατασχεθεί από τις αστυνομικές αρχές τα κινητά τηλέφωνα τους. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων κ. Λυμπινάκης που βρισκόταν στο χώρο ενημέρωσε τον κ. Πολάκη ότι πράγματι έχουν κατασχεθεί τα κινητά τους, καθώς αποτελούν ανακριτικό υλικό, ωστόσο δόθηκε εντολή να τοποθετηθεί άμεσα τηλεφωνική συσκευή στο χώρο φύλαξης και να δοθούν κάρτες στους πρόσφυγες για να μπορούν να επικοινωνούν με τους οικείους τους.


Ο κ. Πολάκης ενδιαφέρθηκε για την υγειονομική κάλυψη των μεταναστών και διαπίστωσε πως τους έχει παρασχεθεί πλήρης ιατροφαρμακευτική βοήθεια.

Πηγή: zarpanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου