Τετάρτη, Φεβρουαρίου 15, 2017

Αιφνίδια συνάντηση Σαμαρά-Μητσοτάκη στη ΒουλήΤρία λεπτά αφότου βγήκε από το γραφείο του προέδρου της ΝΔ στη Βουλή ο κοινοτικός επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί, το κατώφλι πέρασε ο πρώην πρόεδρος του κόμματος ...Αντώνης Σαμαράς.

Η συνάντηση Σαμαρά-Μητσοτάκη κράτησε 15 με 20 λεπτά, με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος να απαντά στις ερωτήσεις των κοινοβουλευτικών συντακτών που είχαν εν τω μεταξύ μαζευτεί απ' έξω.

«Βλέπω πολύ συχνά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, απλά έτυχε να με δείτε εσείς σήμερα», ήταν η απάντηση που έδωσε ο κ. Σαμαράς όταν οι δημοσιογράφοι των ρώτησαν αν το τετ α τετ έγινε προκειμένου οι δύο άνδρες να αποτιμήσουν το ταξίδι του κ. Μητσοτάκη στη Γερμανία, τις προηγούμενες ημέρες.

Ο πρώην πρωθυπουργός σχολίασε και τη σημερινή κατάσταση με την εν εξελίξει διαπραγμάτευση. «Κάθε μέρα που περνάει ο λογαριασμός ανεβαίνει», σχολίασε, ενώ ερωτώμενος αν φοβάται επανάληψη του σκηνικού του καλοκαιριού του 2015, είπε πως «δεν μου αρέσει να δραματοποιώ καταστάσεις, σας λέω μόνο ότι κάθε μέρα που περνάει ο λογαριασμός ανεβαίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου