Τετάρτη, Φεβρουαρίου 15, 2017

ΑΛΛΟΥ ΓΙ' ΑΛΛΟΥ...




Άλλο ο ένας Άδωνις...κι άλλο οι άλλοι, οι περισσότεροι. Η παράταξη του Καραμανλή είχε πάντα διγνωμίες. Εκεί όμως που όλοι τα έδιναν όλα και από κοινού, ήταν το εθνικό συμφέρον. Για εθνικά μείζονα ζητήματα η Νέα Δημοκρατία ...ήταν πάντα μαζί. Δεν θα είχε διανοηθεί, ο οποιοσδήποτε κάποτε να πει ναι στον εθνικό όλεθρο, για να έλθει στην εξουσία. 

Το κάνει όμως συστηματικά ο απίθανα γραφικός και επικίνδυνος Άδωνις Γεωργιάδης και υπάρχουν και οι έρμοι οι ψηφοφόροι του, που επιχαίρουν. Θα είχε λύση λέει η Νέα Δημοκρατία, εάν γινόντουσαν εκλογές και θα υπέγραφε καλύτερη συμφωνία. Το παιδί έχει πέσει από τα αστέρια και μόνον αφελείς, είναι αυτοί που τον πιστεύουν. Ευτυχώς που υπαρχει και η πλειοψηφια της Νέας Δημοκρατίας, που είναι σίγουρο ότι ζητά, είτε το λέει είτε όχι, να υπογράφει η νέα συμφωνία, για να μην μπει η χώρα σε περιπέτειες. 

Αντίθετα ο Άδωνις, με σημαία το μίσος και οποιοδήποτε κόστος αρκεί να δει υπουργική καρέκλα, το βιολί του. Επικίνδυνος, αφελής και σαλταδόρος. Κάνει κακό στην παράταξη και στον τόπο. Μα κάνει κακό και στην αλλοίωση της φυσιογνωμίας της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου