Δευτέρα, Φεβρουαρίου 27, 2017

Απίστευτο λάθος στα Όσκαρ...

 

Ένα απίστευτο λάθος που δεν έχει ξαναγίνει σε τελετή απονομής βραβείων σημάδεψε την 89η τελετή απονομής των...
βραβείων Όσκαρ.


Αρχικά ανακοινώθηκε ότι το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας πάει στο φαβορί La La Land τελικά στη συνέχεια είπαν ότι έγινε λάθος και το βραβείο ανήκει στην ταινία Moonlight.

Ο Γουόρεν Μπίτι διάβασε αρχικά λάθος φάκελο και ανακοίνωσε το La La Land. Τελικά το Moonlight φεύγει με το Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

Συγκεκριμένα η ταινία Moonlight του Μπάρι Τζένκινς κέρδισε το 'Οσκαρ καλύτερης ταινίας στην 89η τελετή απονομής των βραβείων του αμερικανικού κινηματογράφου που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες το βράδυ της Κυριακής (τοπική ώρα/ πρώτες πρωινές ώρες Δευτέρας στην Ελλάδα).

Το απίστευτο της βραδιάς ήταν όταν ο παρουσιαστής Γουόρεν Μπίτι αρχικά ανακοίνωσε εκ παραδρομής ότι το μιούζικαλ La La Land πήρε το βραβείο, προκαλώντας σύγχυση. Ο Μπίτι στη συνέχεια είπε ότι του έδωσαν ν' ανοίξει λάθος φάκελο. Στο μεταξύ δύο παραγωγοί του μιούζικαλ, το οποίο εθεωρείτο το μεγάλο φαβορί εδώ και εβδομάδες ευχαριστούσαν την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου για την τιμή, όταν ένας από αυτούς αντιλήφθηκε το λάθος ενώπιον εκατοντάδων εκατομμυρίων τηλεθεατών σε μια βραδιά που μεταδιδόταν απευθείας παγκοσμίως...

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου