Παρασκευή, Φεβρουαρίου 17, 2017

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ...
(ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)

Ευχαριστούμε το φίλο για το κείμενο που μας απέστειλε:
Πού ναι πού ναι το δακτυλίδι ,
νάτο νάτο δεν θα το βρεις ....
λέει ένα παιδικό τραγουδάκι και φυσικά ο λόγος γίνεται για την Μαρία Σπυράκη που προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιβληθεί ως υποψήφια στην Α Θεσσαλονίκης, με κάθε τρόπο προσπαθεί να βάλει Σαλονικιώτικο δακτυλίδι, η Λαρισαία.
Έβαλε λοιπόν τα μεγάλα μέσα Αδωνοβορίδηδες, σαμαρικό μπλογκ και ό,τι αντικαραμανλικό υπάρχει να προωθήσουν με το έτσι θέλω την υποψηφιότητα...Δείτε περισσότερα
Τουλάχιστον 24 άμαχοι, ανάμεσά τους πολλά παιδιά και γυναίκες, σκοτώθηκαν σε επίθεση του τουρκικού στρατού στην πόλη Αλ Μπαμπ της βόρειας Συρίας, σύμφωνα με ακτιβιστές.

Μεταξύ των θυμάτων περιλαμβάνονται τουλάχιστον 11 παιδιά και 8 γυναίκες, όπως αναφέρει το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Η αντιπολιτευόμενη Οργάνωση, που εδρεύει στο Λονδίνο, είναι καλά δικτυωμένη στη Συρία, αλλά οι πληροφορίες δεν διασταυρώθηκαν από ανεξάρτητη πηγή.

Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu μεταδίδει ότι σκοτώθηκαν 15 τζιχαντιστές. Το Αλ Μπαμπ είναι προπύργιο του λεγόμενου «Ισλαμικού Κράτους» στην επαρχία Χαλεπίου. Οι δυνάμεις του Άσαντ έχουν εν τω μεταξύ αποκόψει την κύρια οδό διαφυγής προς το νότο με αποτέλεσμα οι τζιχαντιστές να είναι αποκλεισμένοι. Το περασμένο Σαββατοκύριακο Τούρκοι στρατιώτες και αντάρτες σύμμαχοί τους προωθήθηκαν προς την Αλ Μπαμπ.

Οι ακτιβιστές καταγγέλλουν ότι μεγάλα τμήματα της πόλης έχουν ισοπεδωθεί απ’ τους βομβαρδισμούς.

Και σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα, απ’ την έναρξη τον περασμένο Νοέμβριο της επίθεσης στην Αλ Μπαμπ και τη γύρω περιοχή έχουν σκοτωθεί περισσότεροι από 400 άμαχοι. Η επιχείρηση «Ασπίδα του Ευφράτη» του τουρκικού στρατού στρέφεται και κατά των κουρδικών πολιτοφυλακών YPG, τις οποίες θεωρεί τρομοκρατική οργάνωση λόγω των σχέσεών τους με το PKK.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου