Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017

Μαλλιά-κουβάρια σε πλειστηριασμό στο Ειρηνοδικείο Αθηνών


Ακυρώθηκαν δύο πλειστηριασμοί
Αστυνομικές δυνάμεις φυγάδευσαν δύο συμβολαιογράφους εναντίον των οποίων επιτέθηκαν μέλη κινημάτων κατά τω πλειστηριασμών....

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Ειρηνοδικείο Αθηνών κατά τη διάρκεια πλειστηριασμού. Μέλη κινημάτων αλλά και οργανώσεων κατά των πλειστηριασμών επιτέθηκαν σε δύο συμβολαιογράφους που βρίσκονταν σε δικαστική αίθουσα για να εκπλειστηριάσουν περιουσιακό στοιχείο οφειλέτη. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν επρόκειτο για πλειστηριασμό κατοικίας, ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν εμπόδισε μέλη συλλογικοτήτων να επιτεθούν φραστικά στους συμβολαιογράφους.

Οι δύο συμβολαιογράφοι -ένας άντρας και μια γυναίκα- αντέδρασαν και τα μέλη των οργανώσεων φέρονται να τους έριξαν νερά, ενώ σημειώθηκαν και διαπληκτισμοί όταν επιχείρησαν να κατεβάσουν από τα δικαστικά έδρανα τους αθρώπους που ήταν επιφορτισμένοι με τη διενέργεια του πλειστηριασμού.

Χρειάστηκε η επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων, που φυγάδευσαν τους δύο συμβολαιογράφους μέσα στο κυλικείο του Ειρηνοδικείου για να γλυτώσουν από την οργή των διαμαρτυρομένων!

Μεγάλη ένταση στην ακύρωση του πρώτου πλειστηριασμού






Μεγάλη ένταση και σε δεύτερο πλειστηριασμό που τελικά ακυρώθηκε
Τα μέλη των συλλογικοτήτων που βρίσκονταν στην οδό Λουκάρεως ακύρωσαν και δεύτερο πλειστηριασμό για χρέη ύψους 3.800 ευρώ σε εταιρεία διαχείρισης κοινοχρήστων. Το συγκεκριμένο χρέος είχε δημιουργηθεί από μη πληρωμή κοινοχρήστων σε διαμέρισμα 80 τετραγωνικών μέτρων όπου διαμένει άνεργος. Το διαμέρισμα ανήκε σε γυναίκα που δεν βρίσκεται στη ζωή από διετίας, θεία του σημερινού ιδιοκτήτη και βγαίνει στο σφυρί για συνολικό ποσό ύψους 16.000 ευρώ.



Στη Θεσσαλονίκη
Αυτή την ώρα μέλη συλλογικοτήτων πραγματοποιούν συγκέντρωση ενάντια στους πλειστηριασμούς και στη Θεσσαλονίκη, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου