Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2017

H Εύα Καϊλή ξετρέλανε την Vogue! Μπήκε στην λίστα μαζί με την Μίντλετον και την Αλαμουντίν




H ίδια κρατά χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας τις φωτογραφίσεις και τις συνεντεύξεις στα περιοδικά. Eίναι, όμως,ένα πρόσωπο που δεν μπορεί να μην τραβήξει την προσοχή της δημοσιότητας. Η Εύα Καϊλή ήταν ανάμεσα στις προσωπικότητες που επέλεξε.. η Βρετανική Vogue σε άρθρο της για το στιλ των μαλλιών των πολιτικών.
Στο τεύχος Νοεμβρίου του 2016, η Βρετανική Vogue είχε κάνει ένα εκτενές αφιέρωμα για τα bob των πολιτικών, σχολιάζοντας πόσο διαφέρει το χτένισμα των πολιτικών της Ευρώπης.
Έχοντας φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλεντον, της Αμάλ Αλαμουντίν και της Εύας Καϊλή, η βρετανική Vogue σχολιάζει πως προτιμούν να κάνουν πλέον τα μαλλιά τους γυναίκες από τον πολιτικό και όχι μόνο χώρο.
Μάλιστα, η Vogue αναφέρει ότι τα μακριά ,περιποιημένα μαλλιά των πιο νέων πολιτικών είναι πλέον η νέα μόδα, καθώς έρχονται να αλλάξουν τον «άτυπο» κανόνα που ήθελε τις ισχυρές γυναίκες να έχουν κοντοκουρεμένα μαλλιά όπως η Μέρκελ, η Λαγκάρντ και η Χίλαρι Κλίντον.

«Είναι αυτό το μέλλον, όσον αφορά το χτένισμα των γυναικών με ισχύ; Μερικές γυναίκες επαναπροσδιορίζουν τι θα πει «επαγγελματικό» χτένισμα, όπως αυτό της Αμάλ Αλαμουντίν, της Κέιτ Μίντλεντον και της Ελληνίδας πολιτικού και μέρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ευας Καϊλή», ήταν το σχόλιο της αρθρογράφου στο περιοδικό μόδας.Μάλιστα, η Ελληνίδα πολιτικός σχολίασε πριν λίγες μέρες αυτό το γεγονός μέσα από τα social media γράφοντας: «Μία σπάνια στιγμή στην πολιτική, ανάμεσα στις γυναίκες με επιρροή»








athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου