Τετάρτη, Φεβρουαρίου 15, 2017

Kate Upton: Η απόλυτη ντίβα επέστρεψε τόπλες στο Sports Illustrated



Τρελαίνουν κόσμο οι πλούσιες καμπύλες του 24χρονου μοντέλου -Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Kate Upton είναι η απόλυτη ντίβα και το αποδεικνύει. Για τρίτη φορά ...η 24χρονη σεξοβόμβα πόζαρε για το περιοδικό Sports Illustrated και έκανε όχι ένα αλλά τρία διαφορετικά εξώφυλλα αποδεικνύοντας ότι αυτή είναι η βασίλισσα του περιοδικού.
Η ζουμερή Αμερικανίδα μετά τις φήμες που την ήθελαν να έχει απαιτήσεις από το περιοδικό κατάφερε να ξαναγίνει εξώφυλλο και να γεμίσει τις σελίδες του με τις διάσημες καμπύλες της.

Η φωτογράφηση

Η Kate πόζαρε στο φακό του ταλαντούχου Yu Tsai. Αυτή μάλιστα είναι η πέμπτη φορά που η Kate φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του περιοδικού. Το μοντέλο είχε ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού το 2012 και το 2013.

Στο πρώτο από τα τρία εξώφυλλα, η Upton ποζάρει με ένα άσπρο μπικίνι (αυτό θα εμφανίζεται κυρίως στις μπροστινές θέσεις των σημείων πώλησης), στο δεύτερο είναι τόπλες, καλύπτοντας το κορμί της με κοσμήματα, ενώ στο τρίτο το μοντέλο αφήνει ελάχιστα στην αντρική φαντασία…

«Ενθουσιάστηκα όταν το περιοδικό με ζήτησε πίσω για το τεύχος. Κυρίως τώρα που όλοι οι σωματότυποι μπορούν να είναι αποδεκτοί», δήλωσε το μοντέλο.
 















































Jimmy Kimmel: Αυτό που φοράς είναι μαγιό;
Η Kate Upton ανήμερα της κυκλοφορίας του περιοδικού Sports Illustrated Swimsuit ήταν καλεσμένη του παρουσιαστή Jimmy Kimmel ο οποίος εκτός από τον θαυμασμό του εξέφρασε και κάποιες απορίες:

«Αλήθεια αυτό που φοράς είναι μαγιό;» και συνέχισε: «Γιατί μοιάζει απλά να έχεις φορέσει μια αιώρα που κόπηκε σε κομμάτια». Η 24χρονη απάντησε γελώντας: «Είμαι σίγουρη πως είναι απλά ένα σχοινί. Προφανώς πρόκειται για το Sports Illustrated nude αφού ο τίτλος είναι swimsuit, δηλαδή μαγιό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου