Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2017

Η ξαφνική αγάπη του MEGA για τον Νίκο Παππά...




και οι επισκέψεις στο γραφείο του...

Ανέκαθεν η πλειοψηφία των εργαζομένων του MEGA ήταν προσεκτική στις διατυπώσεις και τις κρίσεις της…

Κατά κοινή ομολογία όμως, ένα μεγάλο κομμάτι των στελεχών του καναλιού και ένα μικρό μέρος των εργαζομένων του, τόσο την περίοδο του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες όσο και πριν, αλλά και μετά από αυτές, θεωρούσε αποκλειστικό υπεύθυνο για την κατάσταση του MEGA τον υπουργό Επικρατείας τότε και νυν Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά.

Δεν υπάρχουν στοιχεία ή ντοκουμέντα που να αποδεικνύουν ότι έπαιζαν βελάκια επάνω σε φωτογραφίες του μέσα στο κανάλι… αλλά όλοι παραδέχονται ότι το όνομα του υπουργού ήταν κόκκινο πανί και κάτι παραπάνω!

Τον κατηγορούσαν ότι έδωσε εντολή στις τράπεζες να μπλοκάρει τους λογαριασμούς του καναλιού… ακόμη κι όταν ο Φώτης Μπόμπολας εμφανίστηκε στη Βουλή και παραδέχθηκε ότι για την κατάσταση του MEGA ευθύνονται οι μέτοχοι. Τον κατηγορούσαν ότι θέλει να ρίξει μαύρο στο κανάλι… ότι θέλει να γεμίσει την αγορά απολυμένους… ότι θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε Βόρεια Κορέα… ότι θέλει να στήσει τη δικιά του διαπλοκή… ότι έχει σχέδιο για τα ΜΜΕ τύπου Βενεζουέλας… Ο κατάλογος των κατηγοριών είναι ατελείωτος!

Ξαφνικά όμως όλα άλλαξαν και ως δια μαγείας όλα ξεχάστηκαν! Και από κει που ο υπουργός ήταν το κόκκινο πανί… ξαφνικά εργαζόμενοι και στελέχη του MEGA «αγάπησαν» τον Νίκο Παππά και έχουν πλέον ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας μαζί του… τον επισκέπτονται στο γραφείο του (τουλάχιστον δύο φορές το τελευταίο διάστημα)… τον συμβουλεύονται… του ζητάνε να παρέμβει όπου μπορεί και έχει την ευχέρεια να το κάνει… και όλα μέλι γάλα!...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου