Τρίτη, Φεβρουαρίου 21, 2017

Playboy Mansion: Η παρακμή της θρυλικής «βίλας των οργίων» του Hugh Hefner




Η σημερινή του εικόνα είναι μάλλον θλιβερή

Τίποτα δεν θυμίζει τις παλιές, καλές ημέρες στην έπαυλη του πάλαι ποτέ κραταιού εκδότη του δημοφιλέστερου αντρικού περιοδικού - Ο Ελληνοαμερικανός Daren Metropoulos την αγόρασε πέρυσι έναντι 100 εκατ. δολαρίων - Ο 90χρονος Hefner... θα συνεχίσει να ζει στο σπίτι που έκανε διάσημο με τα έξαλλα πάρτι του
Κάποτε ήταν γνωστό ως ο «παράδεισος της μεγάλης ζωής»: Σχεδόν κάθε νύχτα διοργανώνονταν σε αυτό οργιώδη πάρτι, με τους σταρ του Χόλιγουντ να βάζουν λυτούς και δεμένους για να εξασφαλίσουν μια θέση στη λίστα των καλεσμένων.

Ωστόσο, η σημερινή του εικόνα απέχει πολύ από τους συνειρμούς που γεννά το όνομά του.

Ο λόγος για το σπίτι του 90χρονου Hugh Hefner, γνωστό ως Έπαυλη Playboy, το οποίο ο ιδρυτής του διάσημου περιοδικού ενηλίκων αποφάσισε να πουλήσει πέρυσι έναντι του αστρονομικού ποσού των 100 εκατ. δολαρίων.

Αγοραστής του θρυλικού αυτού οικήματος, στο οποίο ακόμα και σήμερα τριγυρνάνε ημίγυμνα «κουνελάκια» κάνοντας ηλιοθεραπεία ή κολυμπώντας στην πισίνα, είναι ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Daren Metropoulos.





Ο 32χρονος, ο οποίος δέχτηκε τον όρο του Hefner να του επιτρέψει να ζήσει στην έπαυλη μέχρι το τέλος της ζωής του, θα χρειαστεί σίγουρα να δαπανήσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό σε ανακαινίσεις, αφού η πολυτάραχη ζωή του σπιτιού έχει αφήσει τα σημάδια της πάνω του.

Βλέποντας τις φωτογραφίες που τράβηξε πρόσφατα ο Jeff Minton από το εσωτερικό της τεράστιας έπαυλης με τα 29 δωμάτια, είναι εμφανές ότι ο 90χρονος Hefner δεν φρόντιζε και τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια «άντρο των οργίων» του.




Ξεχασμένα δωμάτια με σωρούς από παλιατζούρες, παλιομοδίτικα και σπασμένα έπιπλα, «άκυρα» χάρτινα ομοιώματα, κακόγουστες κουρτίνες και διακόσμηση ξεχασμένη από τα 80ς χαρακτηρίζουν τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού.

Στα highlight περιλαμβάνονται τα αρχαιοελληνικά αγάλματα που φέρουν ακόμα τα σημάδια από το κραγιόν διαχυτικών καλλονών, οι πλαστικές τίγρεις και οι animal print καναπέδες που θυμίζουν κακόφημα μπαρ περασμένων δεκαετιών.




Τα καλά νέα για το Χέφνερ είναι ότι, παρά τη θλιβερή μάλλον εικόνα του σπιτιού, στην πισίνα και στους πελώριους κήπους του Playboy Mansion εξακολουθούν να κυκλοφορούν σε καθημερινή βάση πανέμορφες καλλονές.





Ο 90χρονος μεγιστάνας αρνείται πεισματικά να αφήσει πίσω του τις συνήθειες του παρελθόντος και προφανώς δεν θα χρειαστεί ποτέ να το κάνει, έχοντας εξασφαλίσει άλλα 100 εκατομμύρια δολάρια για να χρηματοδοτεί τις... φαντασιώσεις του.

Δείτε παρακάτω τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της Έπαυλης Playboy



















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου