Παρασκευή, Μαρτίου 24, 2017

Στον Λευκό Οίκο το ζεύγος Πατούλη: Χειραψίες και αγκαλιές με τον Τραμπ [εικόνες]



ΤΙ ΦΟΡΕΣΕ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Θερμή χειραψία αντάλλαξε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη....

Η συνάντηση έγινε στο Λευκό Οίκο με αφορμή την εκδήλωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.


«Στην Ουάσινγκτον με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ. Ο Λευκός Οίκος άνοιξε τις πόρτες του στον Ελληνισμό!» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο κ.Πατούλης ανεβάζοντας τις φωτογραφίες από τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα.

Στην πρώτη εκδήλωση που γίνεται από την κυβέρνηση Τραμπ προς τιμήν της ελληνικής ομογένειας δίπλα στον κύριο Πατούλη βρισκόταν η σύζυγός του.

Η κα. Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη φορώντας ένα εντυπωσιακό λευκό κοστούμι με χρυσά κουμπιά εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους. Η κα. Πατούλη συνόδευσε τη στιλάτη της ενδυμασία με μια επίσης ολόχρυση τσάντα Chanel.

Τους Ελληνες προσκεκλημένους υποδέχθηκαν ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ο αντιπρόεδρος Μάικλ Πενς αλλά και ο ελληνικής καταγωγής προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Ράινς Πρίμπους.











Πηγή: Στον Λευκό Οίκο το ζεύγος Πατούλη: Χειραψίες και αγκαλιές με τον Τραμπ [εικόνες] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/327173/ston-leyko-oiko-zeygos-patoyli-heirapsies-kai-agkalies-me-ton-tramp-eikones#ixzz4cHLD7Vsf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου