Πέμπτη, Μαρτίου 30, 2017

Σαμαράς και Μητσοτάκης τρέμουν τον Καραμανλή



Παρότι ο τέως Πρωθυπουργός έχει αποδείξει πως δεν παριστάνει τον «επίτιμο», ανέχεται στωικά την ασυδοσία και των δύο σουξεσόρων του, αυτοί συνεχίζουν να τον τρέμουν και το αποδεικνύουν συνεχώς.
Η σύγκριση βλέπετε είναι συγκριτική. Σε όλα τα επίπεδα, αλλά κυρίως στο ηθικό. Σημιτάνθρωποι και οι δύο, βουτηγμένοι στον βούρκο και την λάσπη πριν ακόμα κυβερνήσουν, έγιναν οι ξενιστές για να καταληφθεί η παράταξη από την διαπλοκή, τους γκάνγκστερς όπως τους κατονόμασε χθες ορθότατα από το βήμα της βουλής ο Πάνος Καμμένος.
Αυτή με τους οποίους συγκρούστηκε ο Κώστας Καραμαλής, αρνήθηκε να υποκλιθεί απέναντί τους και να τους εξυπηρετήσει, κατάφερα και έβαλα τους δικούς τους ανθρώπους σκύλεβοντας την παράταξη. Δεν είναι καθόλου τυχαίο λοιπόν ότι και οι δύο δεν έχουν ανοίξει το στόμα τους ούτε για την δικαίωση Καραμανλή στην υπόθεση Βατοπεδίου, ούτε στις άθλιες προκλήσεις του ελεεινότερου πρωθυπουργού της Ελληνικής δημοκρατίας, Κώστα Σημίτη.
Αντίθετα και οι δύο προσπάθησαν να τελειώσουν τον Καραμανλή είτε με την εξεταστική για το Βατοπέδι, είτε κυρίως με την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ. Ποιος θα ξεχάσει τις δολοπλοκίες Σαμαρά – Αθανασίου για να καλυφθεί ο επίορκος Γεωργίου. Ποιος δεν κατάλαβε ότι εχθές ο κύριος Αθανασίου πήρε το μέρος της συμμορίας Σημίτη.
Ποιός δεν κατάλαβε ότι εχθές ο Ανδρέας Λοβέρδος αποκάλυψε περίτρανα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι δικός τους άνθρωπος και υποχείριο τους.
Παρά την μαγική εικόνα που προσπαθεί να χαλκεύσει η διαπλοκή, και οι δυο τους σύντομα θα καταλάβουν ότι θα συνθλιβούν υπό το βάρος των αμαρτιών και της αδικίας που διέπραξαν. Απέναντι στον Καραμανλή, την παράταξη, τον ελληνικό λαό.

Posted by olympiada 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου