Τετάρτη, Μαρτίου 01, 2017

Η Κελιάν Κόνγουεϊ για το «σκάνδαλο του καναπέ»: Ηθελα να βγάλω καλές φωτογραφίες




«Σπάει την σιωπή της»


Το Οβάλ Γραφείο ήταν γεμάτο κόσμο και δεν υπήρχε πουθενά χώρος να σταθώ, δήλωσε η σύμβουλος του προέδρου Τραμπ που επικρίθηκε γιατί εμφανίστηκε χωρίς παπούτσι και με τα πόδια πάνω στον καναπέ. «Εσπασε την σιωπή» της και εμφανίστηκε σε τηλεοπτική....
εκπομπή για να δικαιολογήσει τον εαυτό της, η Κέλιαν Κόνγουεϊ. Η σύμβουλος του προέδρου Τραμπ έγινε αντικείμενο επικριτικών σχολίων και επιθέσεων στο Twitter, όταν κυκλοφόρησε φωτογραφία της με τα πόδια χωρίς παπούτσια, πάνω στον καναπέ του Οβάλ Γραφείου, κατά την διάρκεια επίσημης συνάντησης.

«Μου ζήτησαν να βγάλω φωτογραφίες. Ο χώρος ήταν γεμάτος κόσμο. Ποτέ πριν δεν είχαμε τόσο κόσμο στο Οβάλ Γραφείο. Κυριολεκτικά δεν υπήρχε μέρος να σταθώ. Υπήρχε και ο Τύπος εκεί. Μερικοί από τους καλεσμένους μου ζήτησαν να βγάλω φωτογραφίες και να τους τις στείλω εκείνη την ώρα και αυτό έκανα. Έβγαλα φωτογραφίες, στεκόμενη έτσι και έπρεπε να βρω την καλύτερη γωνία... Μετά την έστειλα σε κάποιους από αυτούς και το θέμα είχε λήξει σε μερικά λεπτά», είπε η ξανθιά γυναίκα, που πλέον είναι ένα από τα πιο ισχυρά πρόσωπα της αμερικανικής διακυβέρνησης.

«Φυσικά και σέβομαι το γραφείο του προέδρου και τον τωρινό πρόεδρο», συμπλήρωσε. «Χαίρομαι που υπάρχει τόσο ανανεωμένο ενδιαφέρον στο να δείχνουμε σεβασμό στο γραφείο του προέδρου. Προφανώς και δεν ήθελα να δείξω ασέβεια. Είμαι πάντα έκπληκτη με το τι θεωρείται είδηση μια μέρα, ενώ πραγματικά δεν είναι», κατέληξε αφήνοντας ακόμα μία αιχμή προς τα μίντια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου