Παρασκευή, Μαρτίου 24, 2017

Η Σκάρλετ απαντά στον Τσακαλώτο: Δεν πίστευα ότι θα γινόμουν θέμα στη Βουλή σας (ΒΙΝΤΕΟ)




Κι όμως, ναι!

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της - Φανερά αμήχανη και έκπληκτη από την πληροφορία αναφώνησε: «Ουάου! Τιμή μου»Ω, ναι! Η απόλυτη ξανθιά καλλονή ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον, που στο άκουσμα και μόνο του ονόματός της παραληρεί....
όλος ο αντρικός πληθυσμός, όχι μόνο ενημερώθηκε για τα όσα είπε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος στην ελληνική Βουλή για εκείνη, αλλά του απάντησε κιόλας...

Φανερά αμήχανη και έκπληκτη από την πληροφορία που της μετέφερε ο διάσημος κριτικός κινηματογράφου Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος σε συνέντευξη στο Παρίσι, χαμογέλασε, «πάγωσε», γέλασε ξανά, σήκωσε τα χέρια ψηλά και είπε: «Ουάου! Εντάξει, ακούγεται ενδιαφέρον. Μου φαίνεται πολύ αστείο. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα γινόμουν θέμα συζήτησης στη Βουλή των Ελλήνων! Αλλά έγινε κι αυτό. Βρέθηκα κι εκεί. Πρέπει να καταγραφεί κι αυτό κάπου!».

Πριν από λίγες μέρες, επικαλούμενος την σταρ του Χόλιγουντ, ο κύριος Τσακαλώτος επιχείρησε να επιχειρηματολογήσει υπέρ της συμφωνίας που συζητά με την Τρόικα.

«Όντως ο κ. Μητσοτάκης έχει πει ότι θα θέλει τα πλεονάσματα να είναι 2%, όπως και εγώ θα ήθελα να βγω για κοκτέιλ με την Σκάρλετ Γιόχανσον! Πολλά πράγματα μπορεί να θέλουμε» είχε πει, ενώ ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς του απάντησε: «Χώρισε η Σκάρλετ κύριε υπουργέ, είναι ελεύθερη!»

Η διάσημη σταρ, όπως θα παρακολουθήσετε και στο βίντεο, κολακευμένη, δέχτηκε με θέρμη τη φιλοφρόνηση και είπε πως είναι τιμή της που αναφέρθηκε το όνομά της στην ελληνική Βουλή.


Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος βρέθηκε στο Παρίσι για μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την ηθοποιό, η οποία προβλήθηκε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, «Ελένη», και φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην της μεταφέρει το περιστατικό με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Απολαύστε τη συνέντευξη και τα σχόλια της Χολιγουντιανής σταρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου