Πέμπτη, Μαρτίου 30, 2017

Κατσάκος: «Η πένα του Κασιμάτη βρωμάει σκ@τά» - Πόλεμος για τα όσα έγραψε ο αρθρογράφος για τη μητρότητα της Τασίας Χριστοδουλοπούλου




Ένα διόλου τιμητικό σχόλιο του αρθρογράφου της Καθημερινής Στ. Κασσιμάτη για την Τασία Χριστοδουλοπούλου, έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών, τόσο για το ύφος του κειμένου, όσο και για το ήθος του....


Ο κ. Κασσιμάτης που υπογράφει στην εφημερίδα ως «Φαληρεύς» αναφέρθηκε σε μια προσωπική στιγμή της κ. Χριστοδουλοπούλου, η οποία πριν λίγες ημέρες έγινε γιαγιά. Αφού ειρωνεύεται τη λεχώνα κόρη της, με το σκεπτικό ότι «γέννησε σε ιδιωτικό μαιευτήριο», και «μπορεί να είμαστε αριστεροί αλλά δεν είμαστε κοροΐδα» ξεπερνάει τα εσκαμμένα στην επόμενη παράγραφο, όπου αναφέρει: «Η χαρμόσυνη είδηση υποννοεί κάτι που κάνει το αίμα να παγώνει (του Κασιμάτη). Για να γίνει γιαγιά η Τασία, σημαίνει ότι είναι και μητέρα».

Το σχόλιο του στην ιστορική εφημερίδα, ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών γιατί αναφέρεται σε μια λεχώνα γυναίκα και σε μια γυναίκα που έγινε γιαγιά, με απαξιωτικούς, ειρωνικούς αλλά και σεξιστικούς όρους.



Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κατσάκος, από τον λογαριασμό του στο facebook, οργισμένος απάντησε στον Κασιμάτη: «Λοιπόν, ο απόπατος της ελληνικής δημοσιογραφίας έχει όνομα και επώνυμο. Η πένα του βρωμάει σκατά και τα περιττώματά του μπορείς να τα μυρίσεις κάθε μέρα στην δεύτερη σελίδα της Καθημερινής. Σήμερα πάντως ο Στ. Κασιμάτης ξεπέρασε την ίδια του την μπόχα και έκανε τον Κασιδιάρη να κοκκινίσει από ντροπή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου