Δευτέρα, Μαρτίου 20, 2017

Eίναι η απόλυτα σέξι Ελληνίδα



H Κλέλια, ποτέ δεν αποποιήθηκε το σέξι παρουσιαστικό της, και αρκετές φορές είχε ποζάρει αισθησιακά προκαλώντας τα ένστικτα των αρσενικών θαυμαστών της.

Η Κλέλια Ρένεση, κολύμπησε ολόγυμνη στο βίντεο κλιπ του Manu Chao ....και με αυτόν τον τρόπο επιβεβαίωσε τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον παγκοσμίως διάσημο τραγουδιστή.

Η Κλέλια πριν τη συμμετοχή της στο βίντεο κλιπ, είχε καιρό να κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση ή να απασχολήσει το τηλεοπτικό κοινό με κάποιο ρόλο της. Όμως, όλοι θυμόμαστε την τελευταία της δουλειά στο πλευρό του Αντώνη Καφετζόπουλου, στο σίριαλ «Μοντέρνα Οικογένεια» παίζοντας το ρόλο που καθιέρωσε την Κολομβιανή σεξοβόμβα Sofia Vergara.

H Κλέλια, ποτέ δεν αποποιήθηκε το σέξι παρουσιαστικό της, και αρκετές φορές είχε ποζάρει αισθησιακά προκαλώντας τα ένστικτα των αρσενικών θαυμαστών της. Είτε μελαχρινή είτε ξανθιά, η ηθοποιός, ξέρει να προκαλεί τον φακό.
Είναι η Ελληνίδα ηθοποιός που έκλεψε την καρδιά του Manu Chao, και ως πρωταγωνίστρια του νέου του βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Moonlight Avenue» έκλεψε όλες τις αντρικές καρδιές του πλανήτη, αφού όλοι μιλούν για την φλογερή Ελληνίδα.
























parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου