Τρίτη, Μαρτίου 28, 2017

Τα… πήρε ο Κακλαμάνης με τη ΧΑ: Με εμένα στην έδρα, τέτοια κομμένα (video)



Προκαλούν οι Χρυσαυγίτες: «Θα γκρεμίσουμε το σπίτι του Μπελογιάννη» 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο προεδρεύων ζήτησε να διαγραφούν οι χαρακτηρισμοί «αρχισφαγέας» και «αρχιδιαπλεκόμενος» που χρησιμοποίησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής....
Δεν έλειψαν οι εντάσεις στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη συγκρότηση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για τον Γιάννο Παπαντωνίου.

Αφού ολοκλήρωσε την προκλητική του ομιλία ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο προεδρεύων εκείνη την ώρα, Νικήτας Κακλαμάνης, ζήτησε να διαγραφούν οι χαρακτηρισμοί «αρχισφαγέας» και «αρχιδιαπλεκόμενος» που χρησιμοποίησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Στη συνέχεια ακούστηκαν αντιδράσεις από τη δεξιά πλευρά της αίθουσας του κοινοβουλίου και περισσότερο από τον Νίκο Μίχο, τον οποίο προσπάθησε να βάλει στη θέση του ο κ. Κακλαμάνης. «Μίχο, τσιμουδιά», του είπε χαρακτηριστικά.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής συνέχισε, με τον κ. Κακλαμάνη να του λέει για δεύτερη φορά: «Δεν σε ρώτησα Μίχο , τσιμουδιά. Με εμένα στην έδρα τέτοια κομμένα».

Όταν οι βουλευτές της Χ.Α. εξακολούθησαν να φωνάζουν από τα έδρανα, ο αντιπρόεδρος της βουλής τους είπε: «Πηγαίνετε έξω. Έξω».







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου