Τρίτη, Απριλίου 18, 2017

«Αν ήταν στο χέρι του κ. Τσίπρα δεν θα είχαμε ποτέ ξανά εκλογές στην Ελλάδα»...(σσ ενώ αν ήταν στου Κούλη θα έκανε εκλογές...κάθε μέρα να του περνούσε ο καημός)

 

Τη βεβαιότητά του ότι η αξιολόγηση θα κλείσει καθώς «ο κ. Τσίπρας θέλει πάρα πολύ να μείνει πρωθυπουργός και οι βουλευτές του να μείνουν βουλευτές» εκφράζει ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ.


Συγκεκριμένα, σε...
συνέντευξή του (ΑΠΕ-ΜΠΕ) ο Άδωνις Γεωργιάδης επαναλαμβάνει την αναγκαιότητα των εκλογών, δηλώνοντας ωστόσο ότι «αν ήταν στο χέρι του κ. Τσίπρα δεν θα είχαμε ποτέ ξανά εκλογές στην Ελλάδα».

Υποστηρίζει, μάλιστα, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα εγκαταλείψει εύκολα την εξουσία» και γι' αυτό ο ίδιος δεν ήταν υποστηρικτής της θεωρίας της «αριστερής παρένθεσης».

Ερωτηθείς γιατί η Ν.Δ. μιλάει για 4ο μνημόνιο την ώρα που και ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας διαβεβαιώνει ότι «δεν θα υπάρξει άλλο», ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά: «Δεν σημαίνει ότι όταν λέει κάτι ο κ. Σόιμπλε είναι κατ' ανάγκη σωστό» και υποστηρίζει την άποψη ότι τα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση ισοδυναμούν με 4ο μνημόνιο.

Όσο για την εξεταστική στον χώρο της υγείας, δηλώνει «ευτυχής» γιατί, όπως υποστηρίζει, θα αναδειχθεί το έργο του ως υπουργού Υγείας, που μείωσε τη φαρμακευτική δαπάνη και προχώρησε σε μεταρρυθμίσεις.

Προαναγγέλλει, μάλιστα, ότι μόλις γίνει κυβέρνηση η Ν.Δ. θα καταθέσει τη δική πρόταση για εξεταστική για την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου