Σάββατο, Απριλίου 22, 2017

Στάθης Ψάλτης: «Έδινα νερό και ζάχαρη στην νεογέννητη κόρη μου γιατί ήμουν άνεργος»
Ποιοι τον είχαν βοηθήσει τότε;

Ο ηθοποιός ήταν πάντα ειλικρινής και ντόμπρος στις συνεντεύξεις του και το 2011 είχε αποκαλύψει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Ο Στάθης Ψάλτης, ήταν ένας αγωνιστής της ζωής ο οποίος διέγραψε μια πορεία στο θέατρο και στις ταινίες που άφησε... ανεξίτηλη σφραγίδα στο χώρο της υποκριτικής. Όμως, παρά την αξιοσημείωτη καριέρα του κάποια στιγμή βρέθηκε εν μέσω έντονων οικονομικών προβλημάτων.


Πάντα ήταν ειλικρινής και ντόμπρος στις συνεντεύξεις του και το 2011 στο Πρω1νό του Ant1 είχε αποκαλύψει ότι υπήρξε στιγμή στη ζωή του που έμεινε χωρίς δουλειά και αναγκάστηκε να ταΐζει την κόρη του νερό με ζάχαρη!

«Μια εποχή έπαιζα σε κάποιο θέατρο μία παράσταση και ήμουν εκπληκτικός και ο πρωταγωνιστής είχε πει: "όλους θα σας διώξω, αλλά τον Στάθη θα τον κρατήσω". Ήταν Χριστούγεννα. Τελικά κράτησε όλους τους άλλους και έδιωξε εμένα. Ήταν μία από τις πιο άσχημες στιγμές της ζωής μου. Μόλις είχε γεννηθεί η κόρη μου και της έδινα νερό και ζάχαρη επί έξι μήνες. Ήταν πολύ δύσκολη εποχή. Μάλιστα είχα βάλει μία σκάλα δίπλα από την πολυκατοικία και έμπαινα από το παραθυράκι για να μη με βλέπει ο θυρωρός, γιατί δεν είχα να του δώσω τα κοινόχρηστα», είχε πει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Μάλιστα, στην εφημερίδα Espresso το 2010 είχε δώσει μια εκ βαθέων συνέντευξη, στην οποία είχε αποκαλύψει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

«Οταν σε κάποια φάση της ζωής μου δεν είχα δουλειά, όλοι εξαφανίστηκαν. Θυμάμαι εποχή που δεν είχα σπίτι, να φάω, γάλα, τσιγάρα... Ο μόνος άνθρωπος που με βοήθησε τότε ήταν η Τζέσυ Παπουτσή και δεν κάναμε και ιδιαίτερη παρέα. Μου έδωσε ένα εκατομμύριο δραχμές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου