Παρασκευή, Απριλίου 21, 2017

Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του Στάθη Ψάλτη




Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του Στάθη Ψάλτη

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Στάθης Ψάλτης, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, λίγο πριν μεταφερθεί στην εντατική... ο δημοφιλής ηθοποιός, ο ιερέας του νοσοκομείου έκανε βόλτα στους θαλάμους.

Κάποια στιγμή πέρασε και από το δωμάτιο που νοσηλευόταν ο Στάθης Ψάλτης. «Παρακάλεσα τον Θεό να έρθει ένας παπάς και ήρθες εσύ. Σε παρακαλώ θέλω να κοινωνήσω» του είπε ο ηθοποιός.

Ο ιερέας κατέβηκε στον ναό , έφτιαξε Θεία Λειτουργία και τον κοινώνησε. Ο Στάθης Ψάλτης δεν το είχε πει αυτό σε κανέναν, ούτε στην οικογένειά του. Ήταν η τελευταία του επιθυμία.

Το Μεγάλο Σάββατο, όταν πλέον ο Στάθης Ψάλτης είχε μπει στην εντατική, ο ιερέας πέρασε ξανά για να τον δει. «Έλα κάθισε δίπλα μου» του είπε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Ο ιερέας κάθισε πλάι του για δύο ώρες και λίγο αργότερα επιβαρύνθηκε πολύ η κατάσταση της υγείας του.

Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του Στάθη Ψάλτη




Δημοσία δαπάνη θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του ηθοποιού Στάθη Ψάλτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, σήμερα σε ηλικία 66 ετών, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της οικογένειάς του, Μαίρη Βιντιάδου, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 24 Απριλίου, στις 15:00, δημοσία δαπάνη από τον Δήμο Ζωγράφου, στο κοιμητήριο Ζωγράφου.



Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη ανέφερε τα εξής:

«Σήμερα και ώρα 14.25μμ έφυγε από την ζωή ο αγαπητός μας ηθοποιός Στάθης Ψάλτης. Ο εκλιπών εισήχθη εσπευσμένα στις 14/3/2017 στο Γ.Α.Ο.Ν.Α. " Ο Άγιος Σάββας" όπου διεγνώσθη ότι έπασχε από γενικευμένη καρκινωμάτωση, αγνώστου πρωτοπαθούς εστίας. Από 16/4/2017 νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου μας όπου και κατέληξε. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου