Παρασκευή, Απριλίου 21, 2017

Ακόμη και ο πρώην Πασοκτζής Σπίρτζης γλεντάει τον Μητσοτάκη και την Γεννηματά για την εξάρτησή τους από τον Σημίτη! Τρίζουν τα κόκαλα του Εθνάρχη!

 


O Σπίρτζης απαντά στην κριτική για τους αυτοκινητοδρόμους: «Αν ονομάζαμε τη σήραγγα «Σημίτης» θα ήταν όλα καλά»


Απάντηση στην κριτική που δέχεται το υπουργείο Υποδομών από Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, για την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι οδηγοί στην Ιόνια οδό τη δεύτερη μέρα του Πάσχα, έδωσε στην Βουλή, με ιδιαίτερα σκωπτικό ύφος, ο υπουργός Χρήστος Σπίρτζης.

«Ξεκινάω με τη συμβουλή. Στα επικοινωνιακά επιτελεία των ΜΜΕ που στηρίζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, συνήθως λένε κάθε μέρα το πρωί: “μην αφήνεις την αλήθεια να σου χαλάσει μια ωραία και στημένη ιστορία”», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κος Σπίρτζης.

Εξαπέλυσε, δε, δριμεία επίθεση στον αρμόδιο τομεάρχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννη Μανιάτη και στη ΝΔ και επιστρατεύοντας την ειρωνεία, σημείωσε: «θα έλεγα λοιπόν να μην πιστεύετε τα μάτια σας, να μην μετράτε το χρόνο που ταξιδέψατε για να έρθετε με ασφάλεια, να μη νοιάζεστε που δεν είχαμε ούτε ένα νεκρό και να καταγγείλουμε όλοι εμένα και τον Αλέξη Τσίπρα για φιάσκο εγκαινίων».

Σχολιάζοντας δημοσιεύματα που υπήρξαν, επισήμανε ότι λένε πως «έγινε μποτιλιάρισμα την 2η ημέρα του Πάσχα, λες και δεν έχει ξαναγίνει αυτό ποτέ».

Παράλληλα, ο Υπουργός Υποδομών, στηλίτευσε τη στάση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σχετικά με την ονομασία «Ανδρέα Παπανδρέου» που δόθηκε σε μία από τις σήραγγες της Ολυμπίας οδού, σχολιάζοντας καυστικά: «Ιεροσυλία. Ενώ αν τη λέγαμε Σημίτη θα ήταν καλό. Θα περιμένετε να βγείτε κυβέρνηση με τη ΝΔ, μετά το “Ανδρέα Παπανδρέου” που είναι πλήγμα και όνειδος». Advertisements

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου