Τετάρτη, Απριλίου 26, 2017

Πέταξαν ντομάτες στη Λεπέν κατά τη διάρκεια επίσκεψής της σε αγορά της Γαλλίας (εικόνες)




«Θερμή» υποδοχή για την ακροδεξιά υποψήφια
Στην επίσκεψη της αναφέρθηκε σε μέτρα προστατευτισμού για τα γαλλικά προϊόντα...


Ντομάτες από εργάτες και μετανάστες δέχτηκε η ακροδεξιά υποψήφια Μαρίν Λεπέν, κατά τη διάρκεια επίσκεψής της σε αγορά στα περίχωρα του Παρισιού.



Συγκεκριμένα η Λεπέν επισκέφτηκε τις πρώτες πρωινές ώρες την αγορά «Rungis», λίγο έξω από το Παρίσι για να δει «τη Γαλλία που ξυπνάει νωρίς» και να πείσει τους γάλλους πολίτες να καταναλώνουν μόνο εγχώρια προϊόντα.

«Πρέπει να προωθήσουμε τα γαλλικά προϊόντα, ειδικά στα κυλικεία των σχολείων, όπου τα παιδιά πρέπει να τρέφονται υγιεινά και με ποιοτικές εγχώριες πρώτες ύλες», τόνισε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της.



Αρκετοί ήταν αυτοί που υποδέχτηκαν την Λεπέν με ενθουσιασμό και την ξενάγησαν στους πάγκους τους, αλλά μία μερίδα, κυρίως μεταναστών και εργατών, πέταξαν ντομάτες στην ακροδεξιά υποψήφια.

Οι τομάτες δεν πέτυχαν τον στόχο τους, αλλά τους δημοσιογράφους που την περιστοίχιζαν.



Ακόμη, στην επίσκεψη της αυτή αναφέρθηκε και σε μέτρα προστατευτισμού για τα γαλλικά προϊόντα.

Το «κατηγορώ» του Μακρόν

Εν τω μεταξύ, ο αντίπαλος της Λεπέν, ο κεντρώος Εμανουέλ Μακρόν την κατηγόρησε ότι προάγει το μίσος και την απομόνωση με τις πολιτικές της, οι οποίες, σύμφωνα με τον ίδιο, θα καταστρέψουν την οικονομία.

«Η κυρία Λεπέν προσφέρει ένα σχέδιο που θα οδηγήσει στην απομόνωση, στο κλείσιμο των συνόρων, στο μεταξύ μας μίσος, στην οικονομική καταστροφή και την αποδυνάμωση των εργατικών τάξεων», τόνισε ο Μακρόν στο δελτίο ειδήσεων TF1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου