Κυριακή, Απριλίου 23, 2017

Σκληρή αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη απέναντι στην «ομάδα Νίκου Ανδρουλάκη»




του Βασίλη Σκουρή

Σκληρή είναι η πρώτη αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη απέναντι στην «ομάδα Νίκου Ανδρουλάκη» και όσα διαδραματίστηκαν....
χθες στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ.


«Τα παιδία (του μηχανισμού που ταλαιπωρεί την παράταξη τα τελευταία 5 χρόνια) παίζει. Ευτυχώς για την παράταξη και ατυχώς για τους ίδιους εν ου παικτοίς….», αναφέρουν χαρακτηριστικές πηγές του κόμματος, ενώ αύριο θα αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις της ηγεσίας, με το ενδεχόμενο προκήρυξης ενός έκτακτου Συνεδρίου να έχει πέσει πάνω στο τραπέζι, έστω και αν προς το παρόν δεν έχει υιοθετηθεί. Ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον εμφανίζει και η απουσία από τη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΠΕ του Ευάγγελου Βενιζέλου, ενώ την Τρίτη συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη σχολίαζαν ως εξής τα χθεσινά γεγονότα στη συνεδρίαση της ΚΠΕ:

«Και μόνο το γεγονός ότι ενώ η ΚΠΕ αριθμεί 154 μέλη, κάποιοι ισχυρίζονται ότι 44 ( κατά δήλωση τους) πήραν κάποια δήθεν απόφαση, σε μια δήθεν διαδικασία που αποφάσισαν να κάνουν μόνοι τους μετά την λήξη της συνεδρίασης της ΚΠΕ τα λέει όλα.

Τα παιδία (του μηχανισμού που ταλαιπωρεί την παράταξη τα τελευταία 5 χρόνια) παίζει. Ευτυχώς για την παράταξη και ατυχώς για τους ίδιους εν ου παικτοίς…».

Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου