Δευτέρα, Απριλίου 24, 2017

ΟΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΒΑΣΤΑΖΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ, ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΑΜΑΣΗΤΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ...




Είναι έξω από κάθε πραγματικότητα, αυτό που συμβαίνει. Οι παπαρολόγοι, βαστάζοι του Κυριάκου Μητσοτάκη, αφού έχουν χάσει την μπάλα, μιας και η κυβέρνηση, ο θεός να την κάνει κυβέρνηση, δεν πέφτει, ούτε πρόωρες εκλογές έρχονται, επιδιώκουν με κάθε τρόπο να βαστήξουν το πόπολο του κόμματος, με τρίχες.... περί συνεργασίας Καραμανλή-Τσίπρα. Δεν βλέπουν οι ανόητοι,  πως όλοι οι δήθεν σύμμαχοι του Κυριάκου, με τους οποίους ο ανυποψίαστος, θέλει να κάνει συμμαχίες, είναι...υπόδικοι ή σύμφωνα με όλα τα μεχρι στιγμής στοιχεία, θα κατηγορηθούν για τις ενέργειες τους.

Έτσι άρχισαν οι συνωμοσιολογίες, περί δήθεν σχεδίου, που θέλει να πλήξει τον Κυριάκο, αν και φαίνεται πλέον ξεκάθαρα, στους σκεπτόμενους νεοδημοκράτες, ότι ο νέος αυτός πολιτικός, είτε έχει καβαλήσει το καλάμι και δεν βλέπει μπροστά του, είτε πράγματι δεν είχε τις ικανότητες να ηγηθεί, ενός μεγάλου κόμματος.

Καλλιεργούν λοιπόν τους μύθους των φαντασμάτων, για να πείσουν τους γκάγκα ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, ότι κάποιοι θελουν να πλήξουν τον Κυριάκο.

Η αλήθεια, είναι εντελώς διαφορετική. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να αφαιρέσει παντελώς από την Νέα Δημοκρατία τον Καραμανλικό μανδύα, πουλάει την πολιτική του καριέρα στον βελζεβούλ. Χαρακτηριστικό στοιχείο του πολιτικού του, μέχρι στιγμής βίου, είναι ότι συμμαχεί, συμπαθεί, δίνει θέσεις και υπόσχεται άλλες θέσεις, σε όλους εκείνους, που στάθηκαν με τον οποιονδήποτε τρόπο, απέναντι από τις κυβερνήσεις Καραμανλή.

Μόνον αυτή η αποδεδειγμένη στάση του, θα έβαζε σε σκέψεις πολλούς νεοδημοκράτες, που ζουν με το μίσος που καλλιεργούν, γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο -να μην σκέπτονται σοβαρά με κριτική ματιά-οι βαστάζοι, του Κυριάκου, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Είναι τόσο αστεία τα επιχειρήματα, των υποστηρικτών του Κυριάκου, που αναρωτιέται κανείς πως είναι δυνατόν να τον ψήφισαν, έστω και με την μικρή πλειοψηφία που του έδωσε την νίκη, οι νεοδημοκράτες. Ο νεαρός Μητσοτάκης, θα προσθέταμε, ότι δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με τον Κώστα Μητσοτάκη. Δεν έχει πάρει τα κύρια χαρακτηριστικά θετικά στοιχεία του ...κάποιοι θα υποστήριζαν, ότι έχει πάρει μόνον τα αρνητικά. Είναι να απορεί κανείς, που δεν ξεστραβώνονται ορισμένοι στην Νέα Δημοκρατία, για να κατανοήσουν ότι το πλοίο ...βουλιάζει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου