Πέμπτη, Απριλίου 20, 2017

Μέντιουμ που ισχυρίζεται ότι προέβλεψε την εκλογή Τραμπ προειδοποιεί: Έρχεται ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος!




Ένα μέντιουμ από το Τέξας, ο οποίος ισχυρίζεται ότι προέβλεψε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ, όταν κανένας δεν τον θεωρούσε καν πιθανό υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, επανέρχεται με νέα, ανατριχιαστική πρόβλεψη....

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Star του Τέξας, ο Οράσιο Βιγιέγκας, ο οποίος δηλώνει ότι το 2015 είχε «δει» ότι ο Τραμπ θα εκλεγεί πρόεδρος, ισχυρίζεται ότι στο διάστημα από τις 13 Μαΐου ως τις 13 Οκτωβρίου του 2017 θα λάβει χώρα ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, ο οποίος θα φέρει «μεγάλη καταστροφή, σοκ και θάνατο».

Ο Βιγιέγκας ισχυρίζεται ότι ο πόλεμος θα αρχίσει στην εκατοστή επέτειο από την τελευταία εμφάνιση της Παναγίας της Φατίμα, δηλαδή την εικαζόμενη εμφάνιση της μητέρας του Ιησού στην πόλη Φατίμα της Πορτογαλίας. Σύμφωνα με το θρύλο, η τελευταία εμφάνιση της Παναγίας της Φατίμα έγινε στις 13 Μαΐου του 1917, πράγμα που σημαίνει ότι η εκατοστή επέτειός της είναι στις 13 Μαΐου του 2017.

Το μέντιουμ υποστηρίζει ότι η τελευταία εμφάνιση της Παναγίας της Φατίμα ουσιαστικά προείδε τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Βιγιέγκας, ισχυρίζεται ότι προέβλεψε την επίθεση των ΗΠΑ στη Συρία και ότι ο Τραμπ θα είναι υπεύθυνος για την έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, στον οποίο θα αναμειχθούν άμεσα η Ρωσία, η Κίνα και η Βόρεια Κορέα.

(πηγή: Daily Star)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου