Παρασκευή, Απριλίου 21, 2017

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.




Το να προσεταιρίζεσαι, όλους εκείνους που μέχρι σήμερα λοιδορούσαν, καθύβριζαν και κτυπούσαν κάτω από την μέση, την ιστορική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και να τους φέρνεις με τυμπανοκρουσίες στον κομματικό μηχανισμό, δεν σημαίνει ...άνοιγμα του κόμματος, αλλά συνδιαλλαγή, με μοναδικό όφελος την δική σου τακτοποίηση, στην αυριανή πρωθυπουργική καρέκλα, όπου θα συγκυβερνήσεις με την Φώφη και τον Γιωργάκη Παπανδρέου.

Η μετάλλαξη της Νέας Δημοκρατίας, σε ένα μόρφωμα φιλελεύθερο-νεοφιλελεύθερο, χωρίς ενδείξεις ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού, πατριωτισμού και λαϊκών ερεισμάτων, γίνεται καθημερινά, χωρίς ωστόσο ακόμα και αυτή η μετάλλαξη, να φέρει αποτελέσματα, στην αύξηση της βάσης της Νέας Δημοκρατίας. Αντιθέτως, διαμορφώνονται νέα ρήγματα, με διαγραφές και κάθε είδους αθλιότητες, προκειμένου η ιστορική παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, να διαμορφωθεί εντός των πλαισίων της ρηχής πολιτικής και του άνευ ουσιώδους οράματος του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Είναι σίγουρο, ότι στο χρονικό διάστημα έως τις εκλογές, θα δημιουργηθούν κι άλλα ουσιώδη ρήγματα και ανακατατάξεις. Επίσης σίγουρο είναι, ότι η Νέα Δημοκρατία θα φθίνει κι αυτή, όπως η συγκυβερνώσα παράταξη, που κατ' ουσίαν καταρρέει, αλλά δεν υπαρχει εναλλακτική λύση από τον... ΚΑΝΕΝΑΝ, που δείχνουν οι μετρήσεις, ότι προπορεύεται κατά πολύ στην καταλληλότητα ως πρωθυπουργός.

Ο δρόμος που επέλεξε ο κος Μητσοτάκης, είναι δύσβατος και δεν οδηγεί πουθενά αλλού, από την διάλυση της παράταξης. Το δίλημμα τι να ψηφίσουμε, σαφώς και υφίσταται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο κος Μητσοτάκης, αποτελεί λύση. Και δεν είναι καθόλου απίθανο πλέον, να αποτελέσουν λύση εκείνοι που δεν θα ήθελαν να κτυπήσουν την Νέα Δημοκρατία, αλλά που συνειδητοποίησαν ευτυχώς, ότι αυτό το μόρφωμα, δεν έχει καμμία σχέση με την ιστορική παράταξη. Αρα...προδοσία....δεν θα είναι,  αλλά μάλλον σωτηρία....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου