Πέμπτη, Απριλίου 20, 2017

Στην αντεπίθεση ο Μπραντ Πιτ: Κατηγορεί τη Τζολί και ζητά την επιμέλεια των παιδιών
Ξεσπά ξανά πόλεμος ανάμεσα στην Angelina Jolie και τον Brad Pitt και πάλι για την επιμέλεια των παιδιών, μόνο που αυτή την φορά οι ρόλοι αλλάζουν και είναι ο ηθοποιός εκείνος που κατηγορεί την πρώην γυναίκα του για αμέλεια....

Την κόντρα πυροδότησε το ατύχημα που υπέστη η 8χρονη κόρη τους Vivienne. Σύμφωνα με το RadarOnline , η babysitter είχε βγάλει τα δίδυμα, Vivienne και Knox, για μία βόλτα με ποδήλατα στο Hyde Park του Λονδίνου.

Η Vivienne έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της σε μεταλλική κουπαστή και δεν μπορούσε να σηκωθεί επί 10 λεπτά. Την ίδια ημέρα, η νεαρή babysitter, είχε εμφανιστεί με νοικιασμένο ποδήλατο, να μεταφέρει τον 8χρονο Knox, μέσα στο καλάθι για τσάντες, που έγραφε: «Προσοχή! Δεν είναι ασφαλές για παιδιά».

Η Angelina Jolie δεν ήταν εκεί, καθώς βρισκόταν σε μία ακόμα αποστολή, ως πρέσβειρα Καλής Θελήσεως, δίνοντας ομιλία στην Γενεύη, στο γραφείο του Υπάτου Αρμοστή Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες.

Ο Pitt έγινε έξαλλος με όλα αυτά και είναι έτοιμος να ξεκινήσει πόλεμο ενάντια και να ζητήσει την επιμέλεια των παιδιών.

Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου