Παρασκευή, Απριλίου 21, 2017

Ρεάλ – Ατλέτικο και Μονακό – Γιουβέντους στα ημιτελικά του Champions League





Ισπανικός εμφύλιος και deja vu του περσινού τελικού, έβγαλε η κλήρωση για τα ημιτελικά του Champions League, με την Ρεάλ Μαδρίτης να αντιμετωπίζει την Ατλέτικο και την Μονακό να υποδέχεται την Γιουβέντους....

Τα πρώτα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για τις 2 και 3 Μαΐου σε «Μπερναμπέου» και Πριγκιπάτο, ενώ οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν μία βδομάδα αργότερα στις 9 και 10 Μαΐου.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στο «Μιλένιουμ» του Κάρντιφ στις 3 Ιουνίου.

Αυτή θα είναι η πέμπτη χρονιά που συναντώνται Ρεάλ και Ατλέτικο στην Ευρώπη. Η «βασίλισσα» είχε επικρατήσει στα ημιτελικά του Πρωταθλητριών το 1959 με 2-1 μετά από επαναληπτικό κι αφού στα δύο πρώτα ματς είχαν μοιραστεί οι νίκες (Ρεάλ-Ατλέτικο 2-1 και Ατλέτικο-Ρεάλ 1-0).

Το 2014 η Ρεάλ επικράτησε 4-1 στην παράταση στον τελικό του «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας, ενώ το 2015 αναμετρήθηκαν στα προημιτελικά με τη Ρεάλ να προκρίνεται πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ στη ρεβάνς (0-0, 0-1). Τελευταίο ραντεβού των δύο ομάδων ήταν αυτό στον τελικό του 2016 στον τελικό του «Σαν Σίρο» όπου μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης, η Ρεάλ επιβλήθηκε 5-3 στα πέναλτι.

Πηγή: Sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου