Παρασκευή, Απριλίου 21, 2017

#organwnomaste λέει η ΝΔ και στέλνει ξανά τα στελέχη της στα… θρανία
Μάθε παιδί μου γράμματα...

Φαίνεται πως τα «γαλάζια» στελέχη κρίθηκαν για ακόμη μια φορά ελλιπώς καταρτισμένα από την «καταρτισμένη» ηγεσία του κόμματος, με αποτέλεσμα να είναι αναγκαία η επιστροφή τους στα… θρανία....

«Η επιμόρφωση έχει σκοπό να βοηθήσει τα στελέχη να εμβαθύνουν στο πεδίο της στρατηγικής και των βασικών μηνυμάτων της Νέας Δημοκρατίας, στην απόκτηση διοικητικών και ηγετικών ικανοτήτων και στις βασικές αρχές πολιτικής επικοινωνίας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Φυσικά, μια τόσο «καινοτόμα» δράση, οφείλει να έχει και ένα πομπώδες motto. Έτσι, επελέγη το φανταχτερό #organwnomaste.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον πρώτο κύκλο επιμόρφωσης στελεχών:

«Η Γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας εγκαινιάζει ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει ευρύ φάσμα πρωτοποριακών και καινοτόμων δράσεων με το γενικό τίτλο #organwnomaste.

Με δεδομένη τη βούληση του Προέδρου του Κόμματος κ. Κυριάκου Μητσοτάκη να καταστεί η Νέα Δημοκρατία ένας σύγχρονος πολιτικός οργανισμός, με στελέχη που θα διαθέτουν αποτελεσματική ηγετική και διοικητική συμπεριφορά, δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της επιμόρφωσης.

Η Πρώτη Θεματική Ενότητα του #organwnomaste αφορά στην επιμόρφωση των στελεχών της Γραμματείας Οργανωτικού τόσο σε κεντρικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.

Η επιμόρφωση έχει σκοπό να βοηθήσει τα στελέχη να εμβαθύνουν στο πεδίο της στρατηγικής και των βασικών μηνυμάτων της Νέας Δημοκρατίας, στην απόκτηση διοικητικών και ηγετικών ικανοτήτων και στις βασικές αρχές πολιτικής επικοινωνίας.

Η παραπάνω δράση υλοποιείται σε συνεργασία με τη Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρώτος κύκλος επιμόρφωσης στελεχών Οργανωτικού θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Απριλίου στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου