Πέμπτη, Απριλίου 20, 2017

Άνδρες εναντίον γυναικών: Πώς είναι το τέλειο γυναικείο και ανδρικό σώμα (Photos)




Μια έρευνα για το ποιο είναι το τέλειο ανδρικό και γυναικείο σώμα, σύμφωνα με άνδρες και γυναίκες, πραγματοποίησε η εταιρεία εσωρούχων Bluebella....

Δείτε το τέλειο γυναικείο σώμα σύμφωνα με τις γυναίκες (αριστερά) και τους άνδρες (δεξιά):





Σύμφωνα με τις γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα, το καλύτερο γυναικείο σώμα έχει τα μαλλιά της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, το πρόσωπο της Κάρα Ντελεβίν, το στήθος της Τζένιφερ Άνιστον, το στομάχι της Γκουίνεθ Πάλτροου, τους γοφούς της Έμμα Γουότσον και τα πόδια της Ελ Μακφέρσον.

Σύμφωνα με τους άνδρες, το τέλειο γυναικείο σώμα έχει τα μαλλιά της Σκάρλετ Γιόχανσον (όταν ήταν μακρύτερα), το πρόσωπο της Μέγκαν Φοξ, το στήθος της Κιμ Καρντάσιαν, το στομάχι της Μισέλ Κίγκαν, τους γοφούς της Κέλι Μπρουκ και τα πόδια της Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι.

Δείτε το τέλειο ανδρικό σώμα σύμφωνα με τις γυναίκες (αριστερά) και τους άνδρες (δεξιά):



Σύμφωνα με τις γυναίκες, το καλύτερο ανδρικό σώμα πρέπει να διαθέτει τα μαλλιά του Χάρι Στάιλς, το πρόσωπο του Τζέιμι Ντόρνταν, τον κορμό του Ντέιβιντ Γκάντι, τους δικέφαλους του Μπραντ Πιτ και τα πόδια του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Σύμφωνα με τους άνδρες, το τέλειο ανδρικό σώμα έχει τα μαλλιά του Μπραντ Πιτ, το πρόσωπο του Ντέιβιντ Μπέκαμ, τον κορμό του Ράιαν Γκόσλινγκ, τους δικέφαλους του Χιου Τζάκμαν και τα πόδια του Φρανκ Λαμπάρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου