Παρασκευή, Απριλίου 21, 2017

#SurvivorGR Πάρτι Ένωσης: Ο Ρουβάς, ο ξέφρενος χορός των παικτών και τα κρυφά τους...ταλέντα




Λίγος καιρός μένει μέχρι το Πάρτι Ένωσης των παικτών του Survivor Greece 2017. Ο Σάκης Ρουβάς, οι ικανότητες των παικτών στον χορό και το τραγούδι και το έπαθλο - έκπληξη!

Και θα τραγουδήσουν, και θα χορέψουν και θα γνωριστούν καλύτερα.... και θα διασκεδάσουν με τον πιο hot καλεσμένο που θα μπορούσε να πάει στο Survivor. Δείτε όλα όσα θα συμβούν στο πολυαναμενόμενο πάρτι ένωσης του πιο απαιτητικού παιχνιδιού.


Το Πάρτι Ένωσης


Ύστερα από δυόμιση μήνες ταλαιπωρίας, πείνας και αντίξοων συνθηκών επιβίωσης, Μαχητές και Διάσημοι θα χαλαρώσουν έστω για λίγο στο πάρτι ένωσης. Τι θα κάνουν εκεί; Οι παίκτες του Survivor, θα μαζευτούν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην παραλία, θα βγάλουν τις χακί μπλούζες και τα μαύρα σορτσάκια, θα κάνουν μπάνιοκαι θα βάλουν επίσημα ρούχα, ενώ τα κορίτσια των ομάδων θα βαφτούν για την εκδήλωση.




Ύστερα, θα μαζευτούν όλοι σε ένα τραπέζι όπου θα φάνε και θα πιουν άφθονα. Όλοι οι παίκτες του Survivor, θα γνωριστούν επιτέλους καλύτερα και μάλιστα ο καθένας θα παρουσιάσει το... κρυφό του ταλέντο: τις ικανότητές του στο χορό, το τραγούδι και θα βαθμολογηθεί! Η διάθεση όλων θα ανέβει, ξεχνώντας για λίγο τις δυσκολίες που τους περιμένει ακόμα η παραμονή τους στο παιχνίδι.


«Στο πάρτι αυτό θα έχετε τη δυνατότητα καταρχήν να διασκεδάσετε, να περάσετε καλά, να περάσουμε όλοι μαζί καλά, θα έχετε τη δυνατότητα να φάτε, να κάνετε ένα ωραίο μπάνιο και σε αυτό το πάρτι θα έχουμε κι έναν μουσικό διαγωνισμό. Όλοι οι παίκτες θα τραγουδήσετε και οι υπόλοιποι παίκτες των δύο ομάδων θα βαθμολογήσετε τους συμπαίκτες σας στο τραγούδι. Κι επειδή διαγωνισμός χωρίς έπαθλο δεν γίνεται, σε αυτό τον διαγωνισμό τραγουδιού θα υπάρχει ένα πολύ μεγάλο έπαθλο το οποίο θα σας το πω όταν έρθει εκείνη η ώρα» περιέγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης στο Συμβούλιο του νησιού στο Survivor.
Το Έπαθλο



"Μπορεί να πάρουν δύο παίκτες που θα κερδίσουν να τους πάνε στη Νέα Υόρκη ή να τους πάνε σε ένα κονσέρτο ή σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου", είχε αποκαλύψει για τα έπαθλα η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΙ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

Ο λαμπερός καλεσμένος



Καλεσμένος στη μεγάλη βραδιά του Survivor, θα είναι ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος ταξίδεψε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να διασκεδάσει Μαχητές και Διάσημους.Άλλωστε, είναι η καλύτερη αφορμή να διαφημιστεί και το X Factor, η πρεμιέρα του οποίου αναμένεται σύντομα από το κανάλι του ΣΚΑΙ. Υπενθυμίζουμε ότι είχε γίνει πριν μερικές μέρες γνωστό ότι ο Σάκης Ρουβάς είναι και φίλος με τον Τούρκο παραγωγό του παιχνιδιού επιβίωσης του Survivor.

Από το πάρτι ένωσης και μετά, τα πράγματα θα αλλάξουν αφού οι δύο ομάδες δεν θα είναι πια οι ίδιες. Διάσημοι και Μαχητές θα αναμειχθούν και θα μείνουν στην ίδια παραλία. Μάλιστα, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και να κερδίζουν τα έπαθλα ομαδικά, ωστόσο οι ανατροπές στα επόμενα επεισόδια θα είναι πολλές.

Πάρτι Ένωσης που προηγήθηκαν

Δείτε πώς ήταν τα πάρτι ένωσης του τούρκικου Survivor 2016 και 2017:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου