Σάββατο, Απριλίου 22, 2017

Η δημοφιλία του Αγγελόπουλου από το #SurvivorGR σπάει τα κοντέρ...




Ποτέ ο Αλέξης και ο Κυριάκος δεν άγγιξαν τα ποσοστά του...
Το πάθος του κόσμου για τον Γιώργο Αγγελόπουλο του Survivor είναι τόσο έντονο που καταρρίπτει σε...

ποσοστά δημοφιλίας αυτή τη στιγμή (σύμφωνα με δημοσιευμένες δημοσκοπήσεις)… τα ποσοστά όλων των αρχηγών κομμάτων, αλλά και του «κανένα»!
Ο Σκιαθίτης δάσκαλος του σερφινγκ Γιώργος Αγγελόπουλος αγγίζει το 70%, ενώ η απόσταση που τον χωρίζει από τον δεύτερο σε δημοφιλία παίκτη (από την ομάδα των Διασήμων με την τελευταία αποχώρηση Χούτου) φθάνει τις 60 μονάδες!
Με άλλα λόγια πρόκειται για τον πιο δημοφιλή έλληνα… Και μάλιστα σε ποσοστό που ποτέ δεν έπιασαν (δηλαδή στα καλύτερά τους) ο Αλέξης Τσίπρας ή ο Κυριάκος Μητσοτάκης!
Η αριθμητική είναι συντριπτική. Ποια ποιοτικά χαρακτηριστικά όμως, κάνουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο τόσο ελκυστικό στα μάτια εκατομμυρίων ελλήνων;
Εκτός από την ομορφιά που βλέπει στο πρόσωπο και στο γυμνασμένο σώμα του ένα μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού… Η κοινή γνώμη τού αποδίδει αγνές προθέσεις, ότι είναι φιλότιμος, εργατικός, αγωνιστής, προστατευτικός και ξέρει να επιβιώνει.
Πρόκειται για τον έλληνα που λείπει από τα περιβάλλοντα των ανθρώπων και προφανώς αναζητούν δίπλα τους… Μοντέλο που αντιπροσωπεύει τον ντόμπρο και εξηγημένο άνθρωπο, δηλαδή αυτό που λέμε «λαϊκό παιδί».
Μοιραία λοιπόν αυτή η ανάλυση καταλήγει σε ένα αμφιλεγόμενο συμπέρασμα ότι η Ελλάδα και οι έλληνες σε αυτή τη φάση της ιστορίας τους χρειάζονται ένα «λαϊκό παιδί» για να τους «σώσει» και όχι έναν τεχνοκράτη!...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου