Τετάρτη, Απριλίου 19, 2017

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποκάλυψε γιατί αποχώρησε από το #SurvivorGR – ΒΙΝΤΕΟ




Την πρώτη της συνέντευξη μετά την οικειοθελή της αποχώρηση από το Survivor, έδωσε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, στην τηλεοπτική εκπομπή “Survivor Πανόραμα”....
Η πρώην παίκτρια των «Διασήμων», η οποία βρίσκεται ακόμα στον Άγιο Δομίνικο, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποχωρήσει από το Survivor.

«Το σκεφτόμουν πολλές μέρες… Ζύγισα πολλά πράγματα μέσα μου. Για τον κάθε άνθρωπο το τι είναι σημαντικό διαφέρει πάρα πολύ. Το πιο δύσκολο είναι να κρατήσεις την αξιοπρέπειά σου και να παραμείνεις ο χαρακτήρας του», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Η τραγουδίστρια δεν πρόλαβε να δει το χθεσινό επεισόδιο, αλλά όπως είπε μόλις μπήκε στο Instagram, είδε ότι την περίμενε «ένα τεράστιο δώρο, μια τεράστια αγκαλιά από τον κόσμο», τον οποίο και ευχαρίστησε.

«Αυτό είναι το καλύτερο έπαθλο για έναν παίκτη. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ, με συγκίνησε πάρα πολύ και μου έδωσε πολλή δύναμη», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Όσο για το bullying που δέχθηκε από τον Στέλιο Χανταμπάκη και το περιστατικό με το μαγιό και τις μιμήσεις, η τραγουδίστρια είπε ότι δεν έχει δει τι έχει παιχτεί στην τηλεόραση, ούτε και όλα όσα έχουν γίνει οπότε δεν έχει εικόνα του τι έβλεπε ο κόσμος, γι’ αυτό και δεν σχολίασε κάτι.

«Ο κόσμος έχει κρίση κι εγώ εμπιστεύομαι την κρίση του και το ένστικτό του», δήλωσε και πρόσθεσε ότι θα ήθελε να είχε απολαύσει το παιχνίδι περισσότερο με χαμόγελο.

Όταν η Ελεονώρα Μελέτη την ενημέρωσε ότι ο κόσμος ένιωθε ότι πιεζόταν πολύ από τους συμπαίκτες της, η Ειρήνη Παπαδοπούλου σχολίασε: «Αφού το αισθανόσασταν, κάτι θα ξέρει το ένστικτό σας. Ένας από τους λόγους που έφυγα, ήταν κι αυτός. Αισθανόμουν ότι δεν με θέλανε. Ένιωθα ότι δεν ταίριαζα με το περιβάλλον».

Η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην την ρωτήσει γιατί οι «Διάσημοι» ψηφίζουν τον Ντάνο προς αποχώρηση. Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι το κάνουν επειδή είναι ένας δυνατός παίκτης.


Τέλος, ανέφερε ότι δεν μετάνιωσε καθόλου που μπήκε στο παιχνίδι. «Έμαθα πολλά πράγματα σε πολύ μικρό χρόνο. Το πως λειτουργεί ο χώρος μας.. Δεν μπορώ την αδικία», είπε χαρακτηριστικά.



Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΙ:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου