Πέμπτη, Απριλίου 20, 2017

#SurvivorGR: Απόψε η τελευταία αποχώρηση πριν την ένωση των ομάδων





Τι θα δούμε στο επεισόδιο


Ανησυχία από τον τραυματισμό του πρώην μισθοφόρου Κώστα Αναγνωστόπουλου που φαίνεται στο τρέιλερ. Ένα επεισόδιο γεμάτο δυνατές στιγμές φαίνεται πως θα είναι και το αποψινό... στο Survivor. Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας, που ούτως ή άλλως προσφέρει συγκινήσεις, ενώ στο τέλος θα δούμε και την τελευταία αποχώρηση πριν από την ένωση των δύο ομάδων.

Υποψήφιοι από τους Διάσημους είναι τέσσερις, καθώς Λάουρα Νάργες και Γιώργος Αγγελόπουλος ισοψήφησαν κατά την μυστική ψηφοφορία. Κατόπιν, ο Μπο και ο Γιώργος Χρανιώτης που είχαν κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξαν Λάμπρο Χούτο και Κώστα Κοκκινάκη αντίστοιχα κι έτσι απόψε ένας από αυτούς θα δει την πόρτα της έξοδου από το παιχνίδι, μόλις ένα βήμα πριν περάσει στο επόμενο επίπεδο. Στο τρέιλερ βλέπουμε πως δηλώνουν ότι θέλουν πολύ να παραμείνουν, μιας και έχουν φτάσει ως εδώ...

Ένα άλλο στοιχείο που αποκαλύπτει το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου πάντως είναι και ο σοβαρός, όπως φαίνεται, τραυματισμός του Κώστα Αναγνωστόπουλου, του πρώην μισθοφόρου από τους Μαχητές. Τον βλέπουμε ενώ αγωνίζεται να πέφτει στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους, ενώ η Λάουρα κοιτά τρομοκρατημένη, οι γιατροί σπεύδουν από πάνω του και ο αντίπαλός του Κώστας Κοκκινάκης του κρατά το χέρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου