Το πρόγραμμα του Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη στους κρίκους:


Δ. Ράφτης: Ο Πετρούνιας ξέρει τι θέλει και πώς να το πετύχει, ο Κωνσταντινίδης είναι… δύναμη!

Τα εύσημα σε όλη την ελληνική ομάδα απένειμε ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ράφτης, μετά την εμφάνιση της Εθνικής ανδρών στον προκριματικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενόργανης του Κλουζ.

«Τα παιδιά ήταν εξαιρετικά. Ο Τανταλίδης, στην πρώτη του εμφάνιση σε ευρωπαϊκό, έδειξε ότι έχει πολύ μέλλον. Ο Κωνσταντινίδης είναι… δύναμη, είναι η απόδειξη ότι ξέρουμε τι κάνουμε στην ελληνική γυμναστική και ότι τίποτε δεν είναι τυχαίο. Ο Χατζηευσταθίου, σε ένα δύσκολο όργανο, προχωρά στον σωστό δρόμο, το ίδιο και ο Ηλιόπουλος. Ο Μάρας αδικεί τον εαυτό του… Μετά την πτώση, εκτέλεσε το πρόγραμμά του εκπληκτικά. Δεν υπήρχε άλλος σαν αυτόν. Ο Πετρούνιας, τέλος, ξέρει τι θέλει και ξέρει πώς να το κάνει. Αυτό είναι μαγκιά!», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ράφτης.

Ταυτόχρονα, όμως, άφησε αιχμές για όσους δεν βλέπουν και δεν αναγνωρίζουν τα επιτεύγματα της Ε.Γ.Ο.: «Στη χώρα που διδάσκει ασυνέπεια, εγώ για πολλοστή φορά παραμένω συνεπής. Ντρέπομαι για λογαριασμό τους…».

Καταλήγοντας, ο προπονητής της Εθνικής ανδρών ευχαρίστησε τα στελέχη της ελληνικής αποστολής στο Κλουζ: «Είμαστε συνολικά μια εξαιρετική ομάδα, γιατί έχουμε γύρω μας εξαιρετικούς ανθρώπους, όπως τον Θανάση Καπνίδη, που με αυτά που πέτυχε ως προπονητής μας έδωσε το δικαίωμα να ονειρευόμαστε, καθώς και τον γιατρό μας Οδυσσέα Παξινό, γιατί χωρίς αυτόν σε κάποιους αγώνες δεν θα είχαμε καν συμμετάσχει».