Πέμπτη, Απριλίου 20, 2017

Σε κλίμα οδύνης το «ύστατο χαίρε» στον υπολοχαγό Κωνσταντίνο Χατζή (εικόνες – video)

Με την παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, πολλούς φίλους, συγγενείς και συναδέλφους τελέσθηκε η κηδεία του άτυχου υπολοχαγού ....Κωνσταντίνου Χατζή στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Φαλάνη Λάρισας, η οποία από χθες Τετάρτη θρηνεί το παιδί της που χάθηκε στο τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωσταντίνου και Ελένης στη Φαλάνη, έδωσαν μεταξύ άλλων το παρόν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, ενώ στεφάνι απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.Τραγική φιγούρα η σύζυγος του Κωνσταντίνου Χατζή, με την οποία είχαν παντρευτεί αρκετά πρόσφατα.

Φωτογραφίες και βίντεο από την κηδεία του πεσόντα υπολοχαγού:Το πρωί της Πέμπτης έγινε η κηδεία του κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου, ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα.

Σημειώνεται ότι η εξόδιος ακολουθία του υποστρατήγου (ΤΘ) Ιωάννη Τζανιδάκη, θα τελεσθεί την Παρασκευή, στις 6 το απόγευμα, στην Αρχαία Ελεύθερνα του Ρεθύμνου, ενώ του συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου (ΤΘ) θα τελεσθεί την Παρασκευή, στις 10 το πρωί, στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας.

Πηγή βίντεο: onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου