Πέμπτη, Απριλίου 20, 2017

Συγκλονίζει η μαρτυρία του άνδρα που βρήκε τη Βασιλική Πλεξίδα στα συντρίμμια του ελικοπτέρου (video)
Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο προσκήνιο
Οι τεχνικοί της ΔΕΗ έμειναν μαζί της δίνοντάς της κουράγιο μέχρι το Σούπερ Πούμα να την παραλάβει....

Τεχνικός της ΔΕΗ εντόπισε την Βασιλική Πλεξίδα, την μοναδική επιζήσασα στην περιοχή του Σαρανταπόρου, όπου συνέβη το τροχαίο δυστύχημα του στρατιωτικού ελικοπτέρου.

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο προσκήνιο από τον άντρα που εντόπισε την αρχιλοχία.

Τα συντρίμμια του ελικοπτέρου, βρέθηκαν τελικά χάρη στις ενέργειες τεχνικών της ΔΕΗ που αναζητούσαν το σημείο που προκάλεσε τη διακοπή ρεύματος στην ευρύτερη περιοχή και συγκεκριμένα στο δίκτυο Κοζάνης-Ελασόνας.

Οι τεχνικοί της ΔΕΗ έψαχναν σημείο προς σημείο την περιοχή όπου υπήρχε πρόβλημα όσον αφορά την ηλεκτροδότηση για να καταλήξουν τελικά στο μέρος όπου είχε πέσει το ελικόπτερο.


Αυτοί, μάλιστα, φέρονται να έχουν εντοπίσει και τη Βασιλική Πλεξίδα, η οποία επέζησε της πτώσης και χρειάστηκε και να ανάψουν φωτιά προκειμένου να δώσουν το στίγμα στο ελικόπτερο Σούπερ Πούμα, το οποίο βρέθηκε στη συνέχεια στο μέρος για να παραλάβει την 26χρονη αρχιλοχία και να μεταφερθεί στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Οι τεχνικοί της ΔΕΗ που βρήκαν την αξιωματικό του Στρατού διαπίστωσαν ότι είχε τις αισθήσεις της, ειδοποίησαν άμεσα το ΑΤΑ, ενώ άναψαν φωτιά καθ’ υπόδειξη των αξιωματικών, για να σηκωθεί καπνός και το ελικόπτερο να εντοπίσει το σημείο.

Συγκλονισμένοι, αναφέρουν στη Θεσσαλία ΤV ότι η Βασιλική Πλεξίδα, προσπαθώντας να κρατήσει τις αισθήσεις της, ρωτούσε συνεχώς τι έγινε καθώς και αν θα μπορέσουν οι συνάδελφοί της να τους εντοπίσουν.

Πάνω από μία ώρα οι τεχνικοί της ΔΕΗ από τις 08:30 το πρωί έμειναν μαζί της, δίνοντάς της κουράγιο μέχρι το Σούπερ Πούμα να την παραλάβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου